Konfa

Jag kom nyss hem från våran konfaträff. Det var så mysigt att se alla igen. Vi har nu övat för första gången på våran konfirmationredovisning men man kan ju säga att den är långt ifrån klar.

Det var tänkt att jag skulle ha pratat med Linnea nu och typ uppdatera er lite om hur hon har det och så, men icke sa nicke hon svarade inte när jag ringde. Sadface!

Imorgon är det skola och så igen, Suprice! Haha

Kram, J

Mitt seriösa jag... nää


Ja och ni kan ju förstå hur taggad jag är på mina franska glosor!

Kram Johanna

JAG SER BLÅ HIMMEL!

Idag har det regnat hela dagen. Men nu när jag tittar ut set jag blå himmel. Vilken lycka!
Skolan gick ganska snabbt idag. Nu ska jag fortsätta att skriva mitt fina brev till min nya svenska lärare.

Kram, Johanna

Skola

Ja då var det skola igen då. Men den här vackan kommer att vara en rolig vecka förutom att Linnea är i Italien. för i morgon är det konfaträff och fotografering sen på lörgad kl 16 i kummelby konfimerar vi oss.
Skolan börjar 10.10 så jag funderar nästa på att gå och lägga mig en stund igen.

Kram,Johanna


0-2

Vi var duktiga ändå tjejer!

Nu ska ja sta ingång en film och dricka tee rästen av kvällen.

Kramar Johanna


Söndag

Hej och godmorgon.
Idag ska det spelas match mot djursholm kl 14 tror jag.

Önska mig lycka till, Johanna

Pussohej


Den här bilden ansluter jag dagens bloggande med. Men mer blir det i morgon när jag har något roligt att berätta.

Kram Johanna

Header

Ny header, vad tycks? Får se om Linnea tycker om den när hon kommer hem.

Kram Johanna

Det är ju trotts allt lördag! :D


Konfaklänningar

Ja det var ju det här med att man ska ha en klänning på konfan... Hmm jag och pappa åker till sollentuna centrum och simsalabim så kom vi hem med två... Haha så kan det gå.

Nu ungefär tror jag att linnea har kommit fram till Italien. Hmm... *avensjuk*

Kram Johanna

Ciao my darlings

Vi hörs om en vecka om jag inte skulle höra av mig inatt innan vi åker hemmifrån.

Ta hand om Johanna åt mig, vet inte vad jag skulle göra utan henne.

Kramar Linnea

Peppad till max för Italien!

Väskorna är nästan packade och förbredelserna flyter på. Imorgon vid 6-tiden på morgonen lyfter mitt plan och jag är off to Italy!

Sitter och känner mig oerhört nyttig just nu. Jag har just klippt hela gräsmattan helt själv så nu är armarna smått trötta men humöret på topp! Hela jag stinker gräs, men det är lätt fixat med en dusch och sen ska jag läsa lite läxor innan middagen. Hör ni? Grymt duktig! :D

Sen efter middagen ska jag beskära en bild som morfar ska få i 70-årspresent (hans födelsedag är anledningen till Italienresan). Jag och mamma var på Model House i söndags och vi har köpt hem 100 fina bilder, både med oss båda och var och en för sig. Hur som helst så tyckte mamma och pappa att det vore en bra idé att som extrapresent ge honom 2 fina inramade bilder, en på mig och en på mamma. Pappa fick välja bilder och av någon anledning valde han en då min hand tar upp halva bilden (en close up bild) så jag ska göra om den lite snabbt utan att han märker något (host).

Förresten så måste jag bara nämna att Johanna som ni vet var knattetränare idag utförde det uppdraget exemplariskt! För vad vore jag för vän om jag inte hade smygit dit och tjuvkikat? ;)

Kramar till er alla!
Linnea

Knatteledare!

Nu ska jag snart ge mig av till fotbollsplanen och vara knatteledare med Sanna! Wohoo!

Skolan idag då. Ja inte mycket att säga. Men Linnea den fuskisen ska till Italien i morgon!

Kram, Johanna

Kanske vi är systrar trotsallt!

Ja praceis som linnea sa så händer det mycket nu. Skolan börjar, träninarna börjar, läxorna börjar. Men vi kanske är systrar på riktigt som tänker samma tankar om att starta upp bloggen igen. Happyface!

Haha, skolan börjar 10.10 med hemkunskap för mig, så jag är fortfarande hemma mne linnea har nog börjat redan! Men nog om skolan! Kl 16.00 ska jag för första gången var knatteledare. Det blir kul. Jag har hört att man får knyta mycket skor så det blir bara att värma upp fingrarna och vara beredd.

Nu måste jag snart gå
Kramar Johanna


Paus en stund nu.

Städar och packar om vartannat men nu har jag tagit mig en paus och äter ett äpple skuret i 30 bitar eller något sånt. Jag var hos tandläkaten idag och spände tandställningen till bristningsgränsen. Buhuu, sad face. Gud vad jag längtar efter att få ta bort den altså!

Jag kanske borde göra lite läxor sen också. Svenskaläraren har gett oss i uppgift att skriva ett brev om oss själva och hur vi fungerar i olika klassrums situationer. Dessutom så ska vi recensera en film, "This is England", och eftersom att det här arbetet kommer att göras under veckan jag är i Italien så har jag fått, wait for it, lov att skriva den under tiden jag är borta. Oh happy day, right?


Kramar, L

Joooo,

Som ni kanske har märkt så har bloggen stått inaktiv ett bra tag nu. Mycket har hänt under tiden vi har varit borta men var det var får ni lov att fråga oss om eller vänta tills det dyker upp (obc, tips på en bra fråga till Johanna: Har du skaffat kille? Johanna hookade up med en viss trubadur på konfan). Istället börjar vi på en nu kula och tar dagarna som de kommer, hektiskt.

Ikväll och imorgon är det tvätta, städa, packa och planera som gäller, för på lördag drar jag med familjen (+närmaste släkten på mammas sida) på semester till Italien! I'm going to Volterra bitches! ;)

Ikväll ska jag göra första läxan, spanska. Som om vi gick i sexan igen så ska vi skriva ett brev om vad vi har gjort i sommar. He estado en un barco... Era muuuy aburrido. ;P

Claramente un MVG!

Pussar och kramar Linnea


Konfa läger

Allt är packat och väskorna sak jag snart bära ner till hallen. Sen är det adjöss en gång till. Vi blir borta till sonödag inte denna untan nästa. Dator finns det ju inte där så det blir nog ganska tyst trån oss.
Ha det bäst, flodhäst!

Kram, Johanna

Sollentuna!

Igår kväll kom vi hem till underbara Sollentuna! Jag träffade Karin, Celine och Matilda en kortis. Men jag har ju såklart fått en släng av förskylning. Inte kul... Men igad ska det packas och tvättas. Imorgon kl 9 går nämligeen bussen till åkerö och konfalägret.

Kram Johanna

RSS 2.0