Bön

Tack gud för att jag har blivit så frisk att jag har kunnat gå till skolan idag. Tack för att jag har fått träffa mina underbara kompisar idag. Amen.

Johanna

Fortfarande sjuk

Jaa vad ska jag säga idag kommer bli en till dag liggandes på soffan och hosta vartannat andetag... Inte kul! Men vi får se kanske måste gå förbi skolan och lämna in en lapp om prao och hämta läxbocker. Men jag mår i alla fall bättre idag och det är bra.

Om någon undrar varför jag är uppe så tidigt så är det dels för att min väckar klocka ringde som vanligt och det går inte jätte bra att somna om när man hostar helatiden. Sen dels för att man måste ringa och sjukanmäla en varje morgon innan kl 8.

Men trotts denna hosta ska jag försöka göra det bästa av dagen. Hoppas ni mår bra.

Kramar Johanna


Min underbara bror!

Mam bror och jag tittat på Idol. Men efter en (kommer inte ihåg var han heter) sjöng I beliv I can fly så säger han helt seriöst med arg röst

F: Jag hatar den låten! Du kan inte flyga... Lägg ner bara!

Haha ja sjukling humor på hög grad.

Sjuka kramar J


Godmorgon

Gick upp extremt tidigt idag för att hinna plugga lite spanska så nu sitter jag helt klar i sängen och väntar på skolan. Ah, eller nästan. Jag ska faktiskt äta frukost också.

Jag bloggade inget igår. Inte alls bra. Men här är en bild från mattelektionen igår.
Jämför det här med negativa tal, gaaanska mycket roligare va? Det tyckte i alla fall jag och Michaela att det var!

Ha det bra idag!
Kramar, L


Skrattar bäst som skrattar sisst

Eller, Wait til you see my smile, en låt av Alicia Keys som jag drogar för tillfället. Vi har i uppgift att i engelskan skriva en uppsats om en sång och dess mening och den blev min sång. Jag hade skrivit halva uppsatsen och skulle ikväll avsluta den och skriva resten, men gissa vad(!)? Jo datorn hade en mindre (eller större) krash och därför så har jag ikväll skrivit en hel uppsats.
Underbart, eller hur?

Kramar till er sötnosar, L

Altså, det här är bara inte okej...

Gud vad jag känner mig blåst nu asså!



Men man blir ju lite seg när man suttit vid datorn ett tag, eller?

Lägg märke till att det bara står Frederik, inte hans efternamn. Superläskigt! Facebook har problem..

Kramar, L

Ni köpte den, tro inte att jag kommer ta hand om den!

Vi var vid båten idag och det finns inget tråkigare! Nu är det dessutom kallt ute vilket gör allting värre. Så jag spenderade den mesta av tiden i bilen. Jag har ju hur mycket roligt som helst att göra nu när jag har min iPhone (!!).


Jag i bilen med Robyns "Criminal Intent" på högsta volym! Så sjukt cool låt!

Kramar till er alla, L

Dagen

Ja vaknar med ett huvud segt som en kola, täppt i näsan och en såndär allmän kännsla man får när man är förskyld. Så idag blir det en hammadag men mjukisbyxor och mössa. Funderar på att ta mig till ica bara för att komma ut lite men jag tror inte att jag orkar det. Kanske blir liten trudilut på min älskade gittar och en film (eller två). Men jag vill hitta en ny låt att lära mig. Några tips? 

Sjuka kramar Johanna

Sötaste Kajsa!

Jag och Celander pratar om vem som kommer vinna vårat puffkrig på facebook, och kajsa "sitter" bredvid på tåget igår.
K: Men Johanna! Du puffar inte mig.
J: Haha Vill du det?
K: Jaa..

Men dagen har tillbringats i Nordtelje på Filmgalan! Trevligt värre! Och vi kom Fyra (har jag och linnea bestämt) i våran åldersklass! Träffat underbara människor och Erik (!) och sen sjungit hela bussresorna!

Kram J


Lost in memories


hösten 09

Vintern 08

sommar 09

vinter 08

Kram J

Hypokondriker?

Ja nu är det så att jag har så otroligt ont i min fot! Jag fick det på träningen igår. Jag vet inte varför men ont gjorde det. Min kära mamma säger att det säkert bara är en sträcknig eller typ sendarg på utsidan av foten. Men då borde det vell ha försvunnit idag? Hmm... Den är säkert bruten och jag kommer få åka till sjukhuset och gipsa hela benet och den sitta i rullstol rästen av mitt liv...

Vi får se hur mycket jag kan gå idag på tomtitts, och om någon undrar varför jag är vaken så här tidigt även om jag börjar kl 11 så är det för att jag ska hinna göra klart min NO sammanfattning. För det kommer jag göra.

Kram Johanna

Not a hit..

Som jag sa igår så var det idag "grab a dick-day". Men just det kändes faktiskt lite "too much". Så killarna som ville starta ett motsvarande evenemang imorgon fast om "pussys" ställde in det. Imorgon blir det istället: "Grab 'n touch everything you want-day"!

Imorgon så ska vi förresten till Tomtits! Forskar-fredag heter det. Det betyder en lång föreläsning, pratstund med forskare och skoldag mellan 11 och 5. Fast det tar ju typ en timme att åka dit och hem så det blir fyra timmar på Tomtits och jag lovar att vi får säkert leka i en av dem.

Nu ska jag vera sjukt duktig och läsa läxor. Hemkunskap faktiskt. Fast juste! Vi har inte hemkunskap imorgon! Ja, då kan jag ju äta glass istället.

Kram Linnea 

Grab a boob! (?)

Vi skulle kunna kalla det för en temavecka, eller så kan vi bara ertjänna att vår skola är något annorlunda. Dagen och gårdagen har varit, roliga, udda och extremt perversa. Var det någon annan som såg facebookevenemanget - "ta på någons rumpa" ? Det gjorde vi. Tisdagen gick, utan en lugn stund och som en konstant tävling om vem som kunde ta på flest vänner. På kvällen blev vi inbjudna till ett nytt evenemang, "grab a boob day". Ja, och så har den här dagen sett ut. Vi slutade göra motstånd vid 12:00 ungefär, med förhoppningen att de skulle tröttna. Men nej. Fast jag ska erkänna att jag hade också jäkligt roligt, och killar har också bröst, nästan.

Imorgon är det grab a dick day. Ska jag ta det som en positiv eller en negativ aktivitet från min sida? Måste kolla vem som startade det evenemanget!

Dagens bästa citat är (keep in mind hur otroligt pervers vår skola är just nu):
"Nej han äär inte pedofil, vi är bara vänner" Jaja Jennie, vi säger så *host*
och
"Linnea jag är snabbare än dig! I säääängen!! Eller nej vänta, fan nu blev det fel!" Ja Frederik, det blev fel, om du inte menade att dissa dig själv såklart.

Ha det bra, misstolksbanan!
Linnea

Vardagar alltså

Hmm.. Jag har precis "gjort klart" engelska läxan. Jag måste fortfarande läsa i Ondskan boken... Ja ni förstår. Men nu ska jag ta en plugg paus (eftersom jag har pluggat så hårt och intensivt) och kolla på det som är kvar av idol.

Kram J

Te och Onskan

Big suprise! Idag har jag varit i skolan! Haha nä men det har inte hänt något jätte specielt i skolan idag förutom att Anotn envisas med att peta på min mage och att jag och Basse satt och gjorde grimarser till varandra över klassrummet.

Jag har precis gjort (nästan) klart min SO-uppsatts. Dagen ska fortsetta med te och onskanboken och seare träning.

Kram J


SO

KVällen hos Linnea var härlig. Det började i och för sig med att det stog en stor uppochner vänd låda i Linneas... under den fanns Louise! Men en härlig kväll ver det.

Dagen i ära ska ängnas åt min uppsats om politik och min SO-uppsatts som jag nyss började på. Senare blir det en match också. Sen ska det pluggas franska och matte tror jag. Så det blir en otrolig pugg dag. Men jag ska försöka blogga också.
Louise, Hanna och Linnea jag vet att ja skulle kommit till kyrkan idag men det hinner jag inte.  

Ha det bäst flodhäst!
Kram J


Mcflurry


Jag och Matilda fikade i ösregnet på Donken. Det blev varsin Mcflurry. Fran staen fick jag också med mig lita andra grejor bla ett fotoalbum. Så nu ska det skrivar ut foton!

Kram J


Staden

Idag ska jag och Matilda in till staden Stockholm och handla lite. Nä men jag har lite grejer jag måste fixa och sen kanske det blir en tröja eller något också. Det var ett bra tag sen som jag träffade henne (eller jag vi har ju sätts i korridorerna men det räknas inte) så det ska bli kul.

Sen ikväll drar jag nog iväg till Linnea och träffar Hanna där också! :)

Kram J

Nu märks det minnsan!

Ja, nu märks det verkligen att men går i 9an. Massor av läxor och svåra prov... I morgon är det SO-prov och så har vi hemkunskaps läxa som jag inte riktigt har koll på. (inte bra!) Så det blir nog ingen träning idag. Men nu tillbaka till SO häftet.

Kram Johanna

Onskan

Har någon läst boken onskan?
Isåfall så vet ni hur sjukt hemsk den är. Jag är på sidan 32 och får redar rysningar så att jag skulle villja slå igen boken och sluta läsa! Tyvär så är det inte fritidsläsning utan svenskaläxa. Så jag kommer plågandes (och säkert gråtandes) pina mig ingenom boken, pärm till pärm. Usch...
Jan Guillou, du är en underbar författare, men det här var lite för mycket för min smak.

Dags för lite kvällsläsning, håller tummarna för att slippa mardrömmar.
Kram Linnea


Skolan

Det har varit dåligt med bloggning på ett tag, men i alla fall min datro ha inte viljat logga in på blogg.se av någon anledning. men det ska ändras på nu.

Men nu sitte jag i alla fall i skolan och har engelska, och skriver om en låt.

Kram Johanna

Trött på min dator

Min (underbara, finaste) dator (som jag älskar) vill inte fungera. Den har tappat internet connection och vill inte funka! Därav blir inläggen väldigt gråa och tråkiga utan bilder just nu.. Mycket trisst men jag ska nog försöka fixa den med pappas hjälp när han och mamma kommer hem.

Kramar Linnea

Nooo

Mina fottopapper är sluut! Sadface! Men några foton han jag skriva ut i alla fall. Haha.

MEn dagen har ialla fall tillbringats på båten. Vi tog en sväng och på på restaurang J på Lidingö. Sen en promenad och hem igen. Men på vägen hem så svängde vi förbi onoff och fick med oss stativ hem. Jaa! Nej men nu har jag entligen ett stativ igen! Härligt härligt!

Snart blir det nog mat och sen vet jag inte vad som händer. Kanske ska se om jag får tag på linnea. Vi får se.

Kram Johanna

I wanna dress UP, not down..

Myskväll med konfatjejerna hos Johanna igår. Mysigt, meeen, jag vill gå ut, göra något kul, inte sitta i mysbyxor!

Måste hitta ett par jeans idag. Det har högsta prioritet den här helgen. Blir nor en vända i både SollentunaC och Stinsen. Nu när jag har lärt mig cykla så kan jag ta mig vart jag vill!!

Might meet up with someone tonight. Vet inte än. Men jag vill ha kul! Så om någon har samma intentioner, ring mig!

Puss och kram, Linnea

Spexfotoooo


Vi är coola!

Konfirmation nästa!

Nu sitter jag har typ klar, ska packa ihop lite grejer jag ska ha med mig och sen gå om en kvart ungefär. Sen när jag kommer hem igen så är jag konfirmerad.

Kram Johanna


D-day

Today is D-day! Men fört har jag en del att göra, och jag måsta fixa skavsårsplåster!

Kram J

Trött

Nu är jag hemma fårn konfagenrepet. Är så obeskrivligt trött. Men i mogron är D-day.

Puss godnatt Johanna

Fridfull morgon

Morgonen. JAg sitte i min säng, nyss vaknat och njuter av att ha sovmorgon. Men Plingeling i mobilen, SPRING! VI HAR GEMENSAM HANDLEDNING! Så river åt mig kläder och springer till skolan. Ja det var min morgon. hoppas eran var bättre.

Johanna


NNNNEEEEJJJ!

Hata hata hata! Jag ska kapa av benen från knäna!

J


Tränging

Snart är det träning. Jag hoppas att jag kan vara med. Jag hoppas det går bättre än på idrotten i alla fall. Men vi frå se vad min aben säger. Jag håller på att på benhinneinflamation... Inte bra!

Wish me luck!
Kram Johanna

Bra start

Det är precis vad jag har fått idag. Kommer till skolan och får veta att min första lektion är inställa. Så jag går hem och nu är jag tillbaka i skolan igen och nu har jag So och läser om vad de olika partierna tycker om skatten. Jaa.. Idag slutar jag meen spanska där jag har läxa till som jag fick reda på i morse. Inte lika kul... Men men Life goes on, och i morgon kommer Linnea hem.

Kram Johanna


Hahaha älskar!


Hahah gud vad jag gillar den här bilden. När Linnea skulle låssas knuffa i Bellman och han skulle spala med. Men det hala slutade med att han simmade. Haha finns det någon roligare bild.

Kram och godnatt, Johanna


Nu.

Ur högtalarna strömmar Petter.
Läxorna är så gott som gjorda.
Maten har jag ätit.

Jag har inte bytt om än men snart kommer Karro och hämtar mig så nu ska jag sätta fart! Men jag har hittat min vita träningströja!! Haha. Sen blir det träning och efter det vet jag inte antagligen ska jag öva på låtarna vi ska spela på lördag och plugga det sissta. Kanske börja planera några foton och sen får vi se.

Kram, Johanna


Typ bästa låten som finns!

Plugg

Nu är jag hemma från skolan. Jag har fått med mig massor av spännande bilder att fota till bilden och lite annat kul. Men eftermiddagen ska ängnas till att plugga och sen blir det träning.

Kram J


RSS 2.0