Ja..

Ja jag har i alla fall gjort två av sakerna som jag skulle göra.. Hehe.. Men Linnea är totalt onårbarlog! Det går inte att skicka sma och hon svarar inte. jag tror att hon är i kungälv på volleyboll turnering (?)... Men hon kommer antagligen hem snart! (Hoppas hoppas hoppas!) Måste prata med henne om en grej sådär *blink blink*.

Kram Johanna


Att göra

  • Byta kläder från pyjamas
  • ta mig till simhallen och simma i sådär 20-30 min
  • sälja julblommor?
  • försöka få tag i Linnea - Det går inte...
Kram Johanna

Det kommer antagligen att se ut så här igen snart

Bild från vad kan det ha varit i januari kanske. Tokiga flickor är vad de är.
Kram Johanna

Hahaha de var ett tag sen...

Hahaha ja det var ett tag sen men ja vad ska jag säga, I love you Linnea!
Kram Johanna

Nu ska jag ta tag i det här!

Nu så ska jag börja blogga bättre igen! Nu är det hörtlov och nu ska det bloggas! Wohoo! Haha, nej men nu ska jag ta och fylla i min kostdagbok i väntan på resultaten till Idol.
Ha det bäst,
Kram Johanna

Jag har kommit på det!

Jag har kommit på det! Jag har förstått varför det heter att man står i affär! För att man STÅR i en affär. Jag har bara praoat i blomaffären i två dagar och har alldeles ont i fötterna för man står hela tiden! Man sitter bara när äter lunch. Jag har stått upp hela dagen idag och igår. Men det är det värt!
Kram Johanna

Tant Gröns Blomster

Där ska jag praoa den här veckan. Så nu ska jag spring och köpa mig en buss remsa och sen ta mig till bussen. Önska mig lycka till!
Kram Johanna

Mitt hår lycktar klor!

Jag har varit och simmat! Ducktigt Johanna! I 20 min simmade jag där fram och tillbaka, fram och tillbaka bland alla andra som också simmade. Men nu känner jag min dukting så jag försänar en slappeftermiddag. Härligt!

Hoppas ni är eller känner er lika duktiga som jag. Happyface!

Kram Johanna

Gamers

Jag och Linnea tillbringade kvällen med dessa grabbar och Ferderik igår kväll. Vi var med och spelade Halo, eller jag var med. Men vi gick vid halv 12 ungefär och de satt kvar och spelade hela natten... Men ja jag tyckte att jag var ganska duktig som spelade för första gången. För jag fick faktiskt typ 4 poäng sista gången. I och för sig hade killarna typ 60 poäng... men men.
Ikväll kommer galningarna Matilda och Karin till mig och vi ska ha det galet mys!
Kram Johanna

Favorit

Hur rolig är inte den här? Haha älskar den!
Kram Johanna

Linus underbaraste During

På bilden är min underbara kusin. Den söta lilla sparveln har flyttat till karlstad. Aw jag saknar honom. Men jag ska ta mig en kusin runda och åka och hälsa på honom och min andra kusin någon gång.
Kram Johanna

My tow angels


Lilo och Stitch

Så kvällen då. Läxor, andra läxor, te och Lilo och Stitch. Vilket tråkigt liv. Men men nästa vecka är det prao och veckan efter är det höstlov, så då, då ska det bli andra bullar. Haha.
Men jag har en otroligt bra idé. Jag och Linnea ska börja träna tillsammans så jag har kommit på ett mål! Vi ska springa tjej milen nästa sommar, jag är på och jag ska tjata lite på henne så att hon också är på.
Kram Johanna

Dessa minnen

Kram Johanna

Grattis Broder Fredrik!


orientering

Ja orienteringen gick ganska bra. Vi fick ihop 180 poäng av 220, tror jag. Vi fick bara vara ute i skogen i två timmar. Vi var ute i 1 timme och 50 minuter ungefär. Så alltså vi hade behövt ta en kontroll till som låt typ 50 meter från mål för att få MVG.
Ja men nya tag, men usch! Jag har så grymt ont i huvudet. Men jag ska i alla fall försöka göra lite på mitt svenska arbete.
Kram Johanna

Kalas

Maten är uppäten tårtan också. Presenterna är öppnade och jag har bara smitit lite från gästerna och familjen. Det blir ett kort inlägg och nu ska jag gå tillbaka och vara social.
Kram Johanna

Plugg, Klippning (?), Fira Bror

Ja ungefär sådär ser dagens planer ut. Men först en dusch.
Min kära bror ska vi fira ikväll eftersom han fyller 12 i morgon. Så ikväll kommer släkten eller jag mormor morfar och farmor. Då blir det också tårta och presenter till honom. Härligt! Det kommer att se bra ut i kostdagboken vi ska börja skriva i morgon. Haha men ha en bra dag.
Kram Johanna

Jag är kär i en ängel


Håkan Hellström

Fotografering





Ett smakprov på fotograferingen.

Kram Johanna

Jogging

Nu känner jag mig duktig! Jag har på morgonen nu varit ute och sprungit! Härligt härligt! Spanat lite på miljöer till fotograferingen som ska göras idag. Har hittat några bra ställen. Det är toppen. Men jag tycker aningen synd om Hanna och Linnea som ska bli fotade nu när det är så kalt ute. Men jag får ta med mig varma filtar och varm choklad. Happyface! Sen får jag bjuda dom på mer fika efter annars känner jag mig så elak.
Men bilder kommer att komma upp efter fotograferingen. Det är ett + i alla fall.
Kram Johanna
Det här vädret skulle man vilja komma tillbaka till! Det skulle ha känts snällare att fotografera dom i!

Idol?

Ja nu är SO-provet avklarat sen några timmar. Idol är på tv och hörs ända till datorn, funderar på att sätta mig i soffan med resten av min familj. Men jag vet inte, kanske bara sa smita dit och sno åt mig en kaka. Haha

Ha det bäst! Johanna

Bloggtorka!

Inte bra. Men vi har så mycket att göra eller borde göra nu. So prov imorgon, franska prov på torsdag mm. Ja så det kan bli lite bloggning i helgen och nästa vecka. Men jag ska försöka blogga ändå.

Kram Johanna


Ledarkurser

Nu har jag varit duktig och anmält mig till ledar utbildningar som man ska gå för att kunna fortsätta med knatteträningarna. Duktigt värre Johanna!

Kram Johanna


Om en liten stund bara

Jag ska sätta mig med läxorna ikväll. Men känner inte ni igen den där tanken? Jag gör det senare, om en stund, imorgon, efter att jag har... Men jag har 25 sidors SO plugg till ett prov på, wait for it, fredag! SO.. Någon som kan något som gör första världskriget och Sovjetunionens skapelse intressant? Snälla, lämmna en komentar i så fall.

Kramar, Linnea

Shopping värre

dagen slukade kl 12.00 i skolan. Sen ta jag och Linnea oss till centurm och köpte lite saker, åt shusi och fikade på 4 våningen. Men den lyckan är nu över och kvällen ska ägnas år SO-boken. Ett mycket roligare inlägg kommer det lovar jag! Men nu SO.

Kram Johanna

Oh happy day!

Man blir alltid lite extra kristen ett tag efter att man har varit på den här sortens läger. Men för mig är det något posetivt. Jag måste säga att jag mår bra av att vara kristen. Jag känner mig lixom lite lättare i ett par veckor och sen glömmer man sakta bort det igen. Men nu är jag nyligen hemkomen och huvudet känns behagligt tomt på bekymmer. Så nu ska jag be en stund och bläddra lite i Bibeln innan jag äter frukost.

Jeremia 29:11
"Jag ska ge er en framtid och ett hopp."
Det är mitt favoritbibelord.

Kramar Linnea

Godnatt

Jag ska ta och gå och lägga mig nu innan det blir försent. Skola imorgon.. Noooo!

Kramar Linnea

If I could wrigt you a song that makes you fall in love..



Lägret var i alla fall i min mening väldigt roligt. Jag träffade tex en gammal dagis kompis. Sen så hände massor av annat roligt också. Bilder får ni snart om det går att ladda in dom det vill säga. MEn nu ska jag ta mig till köket och kolla hur det går med maten.

Kram Johanna

No worries

Den här filmen fick vi se på lägret tidigare idag. Inte den exakta versionen men den handlade om den här killen. Jag blir alltid väldigt rörd när jag ser honom (jag hade sett honom förut) och idag med lite allvarlig stämning adderad så fick jag kämpa med att hålla tårarna tillbaka. Tänk att få ha samma livskraft som den här killen altså. Supercool eller hur? Tänk att få träffa och prata med honom. Eller ännu bättre, jag skulle vilja träffa hans mamma och pappa. Tänk er att inte bara behålla barnet (det var ingen självklarhet för ett par år sen, mina föräldrar fick rådet att adoptera bort när vi fick Johan för 12 år sedan) utan dessutom upfostra honom så starkt med att han kan göra vad han vill! Att inte låta honom se sitt handikapp som en ursäkt och hinder utan att göra det bästa av alla situationer. Tänk om alla kunde ha den inställningen till livet.

"You keep on concentrating on the things you wish you had or the things that you wish you didn't have. And you sort of forget what you do have."

Kramar Linnea

 

Hemma igen

Lägret är slut och vi har haft en massa kul! Dock tog mitt batteri (i mobilen) slut på vägen till gården och därför jvar jag tvungen att slå in pin-koden, som jag inte kan... altså ingen mobil och eftersom jag tänkt att ha med den som kamera, heller inga bilder. Synd va? Men jag vet att Johanna har fotat och om det går att ladda upp bilder nu så får hon stå för dem.

Annars så glömde jag (man måste ju alltid glömma något) inget annat än (trummvirrvel) min bilbel! Bra va? På ett KRISTET läger. Men jag klarade mig faktiskt ganska så bra utan den.

Jag berättar mer senare. Jag måste landa lite här hemma först.

Kramar Linnea

Packning..

.. så gott som klar.
dusch, klar
skola, snart
musik i högtalarna, klart
Knatteträning, efter skolan
inhandling av godis, efter knatteträningen
Hoppa runt med Sofie och Linnea, i skolan

Ikväll åker vi! Happyface!

Kramar Johanna

btw. det funkar inte att ladda upp bilder, men jag har fått lite ordning på min flickr KLICKA HÄR så kommer ni till den!  

I miss the good old times

when I got to sleep for more then six hours every night.

Godnatt, imorgon väntar mig en trött dag. Fast jag har faktiskt en timmes sovmorgon, och tur är det!

Sov gott, kramar, Linnea

Packa pappas kappsäck

Försöker att packa ihop något att ha till lägret i helgen. Vill ha mysiga men varma och samtidigt fina kläder. Åh men det skär bara ner garderoben till typ, 3 plagg eller något sånt. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag brukar ha på mig på hösten. Det var ju ett helt år sedan sisst!

Det kommer forresten att bli lite stilla här i bloggen nu ett par dagar. Vi åker imorgon vid halv sex och kommer hem på söndag vid femtiden kanske. Undrar om man får ha med mobil på sånna här läger. Fast det spelar egentligen ingen roll för man kan inte blogga på blogg.se via mobilen. Sad, but true.

Kramar, Linnea

Afrodans!

Superkul, och hur jobbig som helst!

Jag är helt slut men det var så roligt! Körde ett 1 timmes pass direkt efter ett 1 och en halv timmes pass volleyboll och jag var ganska slut efteråt. Men jag kommer helt klart att göra om det. kanske ta med Johanna och Caroline. Jag gick ju med mamma idag. Moa och hennes mamma kanske också vill prova. 

Nu ska jag gå och duscha.

Kramar, L


Torka

Bloggtorka! Jag har inte skrivit något alls idag. Jag försov mig imorse (eller rättare sagt, jag vaknade i tid men somnade om i soffan), som tur var så ringde telefonen och någon kille från en Viasat ville prata med pappa väckte mig! Då var klockan 9:15 och vi sskulle mötas 9:25, och tills dess skulle jag hinna göra matsäck, borsta tänderna (jag har tandställning, det tar typ 5 min) och ta mig till stationen som bara den ligger 10 minuter bort! Oups. Men jag skickade sms till Johanna att hon skulle hålla tågets dörrar öppna och var på stationen vid halv. SUPERWOMAN!

Jag vet att det går att lägga upp bilder just nu så jag ska ringa Johanna och se till att hon gör just det. Vi har bland annat bild från när vi slår rekord på antal personer på en dalahäst. Men Johanna är ju faktiskt fotografen så de flesta bilder är på hennes kamera.

Har åkt spårvagn för första gången här i stockholm idag! den hade fett hårda säten.

Puss och kram, Linnea

*update*
Okej, man kan fortfarande inte ladda upp bilder. That sucks! Blogg.se vad har hänt!

Skansen

Pankakorna är stekta. Ur högtalarna kommer Krunegård och Petter. Håller på med ett nytt försök att ladda upp bilder på flickr. Samling på HLD kl 9.25.

Dagen ska tillbringas på hantverkarmässan på skansen. Det kan ju bli kul hoppas jag iaf.

(skulle ha varit en bild här från förra gången på skansen men der funkade inte)

Kram Johanna


Lathund för låtskrivare

Jag läser boken med titeln här ovan. Den har ett par riktigt bra skrivövninger som sätter igång hjärnan och påminner mig om varför jag tycker att det är så kul att skriva.


Det kanske blir en sång i musiken sen till våren. Eller så kanske jag ska gå emot strömmen och göra en egen extralåt som bonusarbete. Vem vet!

Nu är det bed time.
Godnatt!

Kramar Linnea

Flickr

eftermiddagen har tillbringats på Fotografiska med Tina, mycket mysigt. Sen hem och snabbt till träningen som gick skit (!) pga. min dumma fot som bara gör ont. Minsta rörelse åt fel håll och det gör jätte ont. INTE OKEJ! Så i slutet satt jag och Lollo berdvid och hade ont, hon i sina knän och jag i min fot.
Nu har jag krånglat jätte länge med att skaffa ett Flickr konto. Massor av tjafs om en Yahoo ID och annat. MEn nu har jag kontot, och då skulle man kunna tro att allt är bra nu. MEN det går inte att ladda upp bilder! SADFACE! JAg funderar på att ge upp på det och försöka en annan dag...

Godnatt, Johanna

1, 2, 3, LYFT!

Jag blev upplyft på skåpen idag. Jag menar inte att jag fick hjälp att klättra upp på dem, utan att 4 killar lyfte upp mig och nästan slängde upp mig dit! Nu låter jag som ett mobboffer men så var det verkligen inte. Jag var den första av många att bli satt där uppe, bland annat så fick vår musiklärare och mentor Alex pröva på att se världen ur ett nytt perspektiv, ovanifrån. Vaktmästaren och två små killar fick också prova. Synd att jag inte fick några bilder, man jag tror att kanske Venus fotade lite.

Bildlektionen var kul, men vi fick sitta stilla i 70 minuter och jag harde önskat lite mer direkt kritik från bildläraren. Men vi hann inte med allt så vi ska fortsätta nästa lektion. Jag får väl fråga då.

Kanske drar på en kvick runda i SollentunaC senare. Jag behöver ett löst linne att dansa i. Jag och mamma ska nämligen gå en kurs i afrodans. Time to try something new!

Kramar, Linnea

The next masterpiece is made by Linnea Rahm!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2033343/sommarsystrar?claim=hudv6p4f2ws">Følg min blog med Bloglovin'</a>

Idag är det utställning på bilden och jag håller tummarna för att de ska tycka om min. Min tavla heter "In my best shape" och handlar om stereotypa människor som jag har format och färggett efter personlighet. Alla former är väldigt överdrivna. En fyrkantig man en rund tant och en triangelformad tjej bland annat.

Nu ska jag springa upp och äta frukost.
Godmorgon förresten!

Kram, Linnea


Läslus

Läsarligan tätnar. Ja, eller jag kommer i alla fall nästan ikapp. Jag har läst lite drygt 80 sidor idag och planerar att göra detsamma imorgon. Då är boken utläst på torsdag morgon. Det är i alla fall drömscenariot.


Sida 200! Coming to get yaa Dennis!

Nu är det läggdags för mig del. Sov gott.

Kramar, L

Vid spegeln i hallen

Jag vet något som inte du vet. Eller så vet du. Om du är kvinna så vet du nog. I alla fall om du har facebook. Är inte sånna här spel jätteroliga?


Sådär hemsk som bilder blir när man tar dem på en skärm.

Kramar, L

Elskling, sluta vara så s..

..peciell.

Förlåt, jag hann inte blogga imorse för kära mamma ville parata med mig i fem minuter. Jag kom försent till skolan också.

Vi orienterade idag. Det var hemskt! Jag fick en karta med 8 kontroller men hittade bara 7. Då blev jag utskickad igen efter den 8:de, helt kallhjärtat! Tillslut kom jag in med alla 8, men 5:an var fel. Så ut igen och hitta rätt kontroll. Sen in igen, äntligen klar! Men nej, 4:an var också fel! Men jag ska äändå vara ganska nöjd. Johanna kom in en stund efter mig och hade tagit 2 kontroller. Hon hade letat i typ en timme efter en enda som det visade sig att den inte fanns. Trögt med idrott!

Sen kom jag 20 minuter sent till engelskalektionen och det visade sig att vi skulle skriva prov! Övning inför Nationella Proven på vårterminen. Men det gick faktiskt väldigt bra. Vi får sitta halva nästa lektion också och jag kom faktisk ikapp Frederik som börjat en kvart före mig.

Det blir ingen träning idag. Mest för att jag är på dåligt humör och helt slut. Jag ska läsa "Onskan" istället. Jag och Dennis (och kanske Johanna) tävlar och jag ligger nästan 100 sidor efter. Better hurry!


Me today!

Japp, nu ska jag mysa med en kopp varm choklad!

Kramar, eller som Dennis skulle ha sagt; Korv och bröd!
Linnea

f*ng j*la orientering

Orientering hade vi i dag. I edsberg. Det gick inte bra. Arhhh! Det var kartor från 1977 och alla hur och vägar fannis inte. Dumma kontrollen hittade jag inte och sen när jag sprungit vidare så hittar Basse och Frederik, som jag hade letat lite tillsammans me, kontrollen. Sen arg som ett bi hittar jag den sista kontrollen och då säger Dennis som jag sprag med då den vackra frågan, "Johanna är du sur?" av Dennis med världens Dennis leende...

Hahaha men på vägen blev vi först omkörda av Dennis och Basse på Dennis moppe, och vi på min mammas cykel och det gick så grymt långsamt... Inte kul! Men närmare skolan mötte vi Calle och Linnea körde in i en buske.. Haha så kan det gå.

Men men nya tag. En kanelbulle och varm choklad. Nu blir det läxor och utskrivning av bildprojektsbildena.

Kram Johanna


Innan jag går och lägger mig...

...så hade jag faktiskt lovat att berätta om dagen. Och jag kan ju inte bryta ett löfte!

Idag kom jag till skolan i sjukt god tid bara för att upptäcka att jag kom sisst ändå. Nolifers som kommer till skolan typ en halvtimme för tidigt! Paus kille Rickard var där. Han var ledig och hade tillåtelse att komma på besök. Tufft! Annars brukar alla som kommer från andra skolor bli utslängda ca 14 sekunder innan de kliver genom dörren.

Pau ville inte vara med på bild men Rickard langar posen och Maria visar sin entusiasm, helhjärtat.

Vi hade matte, oförberett prov.. NO, redovisning.. Engelska, uppsatsinlämning.. och Svenska, allmänt tråkig lektion. Inte bästa dagen helt enkelt.

Johanna på engelskan, "Men altså bara så du vet så har jag skrivit mer än det här hemma." Får jag gissa att du har skrivit som en galning ikväll för att utöka dina 3 rader till en full uppsatas?

Efter det var det träning med värsta fysen jag har varit med om och sen är cirkeln sluten. Nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt, Linnea




"Kan jag få låna fem minuter?"

"Ja men jag vill ha tillbaka dem sen."

Efter träningen så ville mamma lite snabbt gå igenom vad de pratade om på föräldramötet som var på skolan idag. En och en halv timme senare så fick jag äntligen gå och duscha.

Är det bara min mamma som överdriver så? Jag skulle göra läxor i en halvtimme innan skolan en gång och när jag precis skulle börja så kom mamma och ville diskutera ämnet med mig så att jag verkligen kom igång. 25 minuter senare är hon färdig med sin redovisning och undrar om jag har några frågor. Då skakar jag på huvudet och hon smiter ut ur rummet. 5 minuter räcker sällan till läxor så jag loggade istället in på facebook för att skriva grattis i en kompis logg, hon fyllde år. 2 minuter senare sticker mamma in huvudet mitt i en mening om att fördjupa mig i blablabla... Sen ser hon facebook och dampar för att jag "INTE SKA ÄGNA MIG ÅT SÅNT NÄR JAG HAR SAGT ATT JAG SKA GÖRA LÄXOR!".

Är jag den enda? Eller?


En gammal bild på mig, mamma och syster.

Kram Linnea

Vuxenpoäng?

Jah har har jusst lagat middag och väntar på att den ska svalna tillräkligt för att den ska gå att äta. Och tro nu inte att det är någon Billys PanPizza, jag har helt själv lagat fiskgratäng. Eller i alla fall värmt den i ugnen.

Bon appetit!

Jag äter att jag äter fett tidigt men så fort jag är klar ska jag dra till träningen som håller på till klockan 8. Jag Berättar lite om dagen ikväll när jag kommer hem.

Kramar, L

Engelskalektion

Cissi måste vara världens skönaste lärare!

Vi kollade vad "tool" översattes till på google. Några förslag som kom fram var:
Verktyg
Penis
Kuk

Efter att ha diskuterat hurvida de två senare var verktyg ett tag så sa Cissi, "But it is a tool! At least to me it is."

Hahahahaha! Underbart eller hur?

Kram, L

Nej, jag orkar inte!

Jag vill inte! Skola om en dryg timme men jag pallar inte. Idag vill jag bara sitta hemma med en kopp varm choklad och titta på film i mjukisdress.

Men, skola var det..

Kram Linnea

Sen kväll

Och måndag imorgon! Tack gode gud för sovmornar.

Jag fick sitta uppe fett länge och göra läxor. Men nu är jag i alla fall trött. Jag, Sigrid och Anna gick upp strax efter 12 idag så det blev en kor t dag.

Facebook har mig i trans just nu men jag ska snart slita mig och gå och lägga mig.

Extrasängar i bakgrunden. Har en känsla av att de kommer få stå kvar där hela veckan för jag orkar inte lyfta ut dem.

Godnatt, Linnea

Egoist javisst!

Men är det inte bra att vara så ibland? Jag läser Blondinbellas bok "Egoboost" just nu och den rekomenderar jag till alla. Bella är en fantastisk förebild som vågar berätta om livet som ung tjej idag, helt osminkat, precis som det är. Mitt nya motto blir att jag ska våga vara den jag är, och inte skämmas för att jag gör det.

Egobilder, för jag är helt fantastisk okej!


Nu ska jag sätta mig med engelskan. Har en halv uppsats kvar att skriva tills imorgon.

Kramar, L

Dagens låt, och människa!

Är inte den här helt underbar? 5 stjärnor från mig med ett + för alla snygga head moves han gör!



Påminner han förresten inte lite om Jimmie Neutron? Ni vet den smarta killen med stort huvud som man såg på Nikelodeon som liten.

Kramar, Linnea

Robot Unicorn Attack

Någon som har spelat detta färgglada spel med det underbara ledmotivet "Always" av Erasure.

Anna och Sigrid har varit här i helgen och vi har suttit uppe hela natten och spelat Unicorn och chattat på Omegle. Helt underbart!



Skulle egentligen träffa Johanna, Hanna och AW idag men jag orkar inte klä på mig. Och Anna och Sigrid är fortfarande här.

Måste göra läxor ikväll, bläää.


Bilder från i fredags hos Maria

Kramar, L


Clock Clean!

Iphonen har entrat skolan den här veckan och gjort succé!





Peter upptäckte den dubbla kameran, med mycket glädje!
Vilket förstås också orsakade en massa smygtagna bilder...
 
Underbart va?

 
Dennis har utan tvekan posat mest och gladast, på alla bilder han kunnat, hela veckan...
 
Markus allas vår favorit vikarie! Den vita skon tillhör honom, 21 år. Den blå är Venus, 15.
I quote: "Sorgligt!"

Nu saknas bara Dennis videoblogg. Men jag vet inte hur man lägger upp videos, hjälp, någon? Annars får Johanna berätta hur jag gör när jag ringer henne om en stund och frågar ut henne. Det har nämligen dykt upp en viss A.W. i bilden... (haha fattar ni, bilden, och så la jag just upp en massa bilder! Okej så jag kanske har lite dålig humor..)

Annars vill jag bara avsluta med veckans absolut bästa fras, "Clock clean och helt jävla underbart!"

På återseende alla ni underbara!
Kramar, Linnea

RSS 2.0