Grekland 2014 eller 2015


Spara måset man göra! Tummen upp!
Kram Johanna
Har bloggat dåligt ihelgen men jag var på kurs och var så himla trött när jag kom hem... men men ny vacka nya tag! Bättre bloggat blir det efter jag har gjort läxorn!

redan middag?

Åhhh, jag är hungrig på fel tider, hela tiden! När jag vaknar på morgonen måste jag trycka i mig frukost, vilket jag gör, man måste äta lite i alla fall. Men, då är jag inte hungrig vid lunch så jag äter jättelite lunch men det räcker för att jag inte ska vara hungrig vid middagen. Så jag äter knappt någon middag och vid 11 så dör jag av svält!

Igårkväll åt jag 1 och en halv pizzabit och blev sjukt mätt. Wut tha f*ck?

Jag känner mig lurad.. inte okej. Imorgon måste jag rätta till det här på något sätt, utan att sluta äta.. hmmm.. hur?

Kramar Linnea

Kvällen igår.

Igår var det födelsedagsfest för mig och Johanna här hos mig. Hade sjukt kul hela kvällen! Tror dock att jag somnade lite för vissa saker var för bra för att vara sant! Albumet jag fick av Johanna är en sån sak och vore det inte för att jag satt och läste det just nu skulle jag aldrig tro att jag fått det på riktigt. Tårarna rinner.


Johanna gav mig ett album fyllt av bilder från alla år vi har haft tillsammans. Det är sprängfyllt av minnen och fina texter hon har skrivit. Dessutom så har hon frågat alla vi känner om de kan säga några ord om mig. På varje sida finns texter skrivna av våra vänner och snälla ord om mig! Förstår ni hur speciellt det är? Igår var ögonen spegelblanka, idag rinner tårarna fritt samtidigt som jag skrattar åt alla minnen bilderna ger.

Det finns inga ord Johanna, inga som är tillräckligt bra. Jag kan bara använda de bästa jag har, men förstå då att varje litet uns av dem är sant. Jag älskar dig. Du är en del av mig och utan dig är jag halv. Jag vet inte vad jag skulle göra, vart jag skulle ta vägen om du inte fanns. Du är min bästa vän, och det är du och jag, alltid.

Kramar Linnea

Misslyckat försök till själv poträtt

Inte precis likt mig alls... Men man lyckas inte varje gång.
Kram Johanna

när man inte kan ha picknick ute...

så får man ha det inne!
ledsen att jag inte bloggade mer igår. Men jag var så sjukt trött igår när jag kom hem..
Kram Johanna

Stinsen

22 över går bussen som ska ta mig till centrum. Ska hjälpa en kär vän att titta på en klänning och sen vidare till stinen för att mysa och sen handla.
Kramar Johanna

Upp upp and away!

Börjar en timme tidigare idag pga. genomgång till nationella. Men jag ska nog klara att komma till skolan 9 istället för 10.
Deppkväll det var igår asså! Ja linnea berätytade om vårat fina telefonsamtal.
Ha en toppen dag så ses vi ikväll om inte tidigare.
Kram Johanna

Gäspar smittar genom telefon också

Jag är trött! Har skrattat mig igenom hela dagen, trötthets-hysteri-fnitter. Faktum är att jag just nu sitter och skrattar i telefonen med Johanna, åt ingenting. Planerar allt ifrån en piknik i Stinsen imorgon till en treveckors semester i Grekland om 4 år. Thats the way I like it!

Kramar, Linnea

Snyft!

http://marrebarre.blogg.se/2011/january/jag-hade-aldrig-tankt-att-bli-kar-i-dig-1.html#comment
Finaste!
Kram Johanna

Att leka med skärpa

Kram Johanna

Vampier




Före
Efter
Hahaha coolt! Jäkligt nöjt även om tänderna inte vart så bra men men jag har haft photoshop sen igår så. Så nu är Linnea en vampyr! Mohahaha
Kram Johanna

Vill ha!

Behöver jag säga mycket mer? Gaaaah längtar galet till att få gå runt i en skjorta och shorts! Eller gå barfota i gräset och med en sommar klänning och en picknick korg!
Kram Johanna

Heeeeeeej bloggen...

Jag har visst bloggat sisådar två gånger på en vecka.. Inte okej, jag vet! Ändring skall genast ske. Annars kommer Johanna, ja jag vet vad men det blir säkert inte trevligt.

Grejen är bara att den senaste veckan inte har varit helt lugn, det är ingen bra ursäkt, men det har varit en väldig bergochdalbana mellan lycka, nedstämdhet, stress, ilska och ska jag vara helt ärlig en smula avundsjuka. Livet är hårt, svårt och sen efteråt, då är du död.

Nu sitter jag och pluggar NO, i alla fall är det vad jag borde göra. Egentligen chattar jag på facebook med Anton och Johanna. Shhhhh. Det är ju ingen fara, jag har bara typ, ehm, NO-prov imorgon.. Lixom.

Kramar Linnea

Heeeeeelt normalt!

Heeeeelt normalt!
Kram Johanna

Woop woop!

Jag vet inte om man ser... Hmmm... men Hihihih Jag klarade det efter några om och men! Hahah Men ändå!
Kram Johanna

Photoshop

Hihihi ska försöka mig på Photoshop. Ja vi får se hur det går. Återkommer med bilder!
Önska mig lycka till!
Kram Johanna

Yees!

Datorn är inte lika seg idag! Yees!
Men oj, mitt lilla projekt tar massa tid och ork. Jag har kommit typ halvvägs och har för tillfället en aning torka... Men men det löser sig nog!
Kram Johanna

Gaaaah!

Men ååh! min dator har blivit jäätte seg.. Saaad! Jag håller på och fixar en grej men datorn ha blivit jätte seg.
Men önska mig lycka till ändå så hoppas vi att den funkar bättre sen!
Kram Johanna

Utvecklings samtal

Jahapp utvecklingssamtal idag kl 15.45 topp topp.
Sen så ska jag fixa med en grej också, hihih den kommer bli bäst! :)
Kram Johanna

Väntar

Sitter i studion jag ska fotas i och väntar på att Emelie och Frida crewet ska komma. Tjejen jag ska fotas med heter Evelina, hon verkar trevlig men ganska nervös. Själv så har inte magen vänt sig riktigt än men jag räknar med att det kommer om en stund. Wish me luck! Kram Linnea

Godmorgon

Börjar om 20 min så godmorgon så ska jag gå iväg till skolan nu!
Hoppas ni får en bra dag!
Kram Johanna

God natt

Kl står på 07:30 så nu är det dags att säga godnatt och få sin skönhetssömn. Puss och godnatt så ses vi imorgon.
Kram Johanna

Buss bild

Fikat med Hanna, träffat mycket fina människor och köpt en feett cool ring. Lyckad dag.
Kram Johanna

Hanna Banana

Denna fina flicka ska jag träffa om en liten stund, men först lunch.
Kram Johanna

Kvällen hos Hedda


Vi vet hur random det här är, och jag är inte särskillt teknisk av mig, tyvärr. Medelandet är typ om att batterinivån är låg. Hehee..

Kramar Linnea

Kvällen

Fin kväll med fina flickor.
Kram Johanna

Håkan Hellström-Det är så jag säger det

Kram Johanna

Lyckopiller

Igår var ett enda stort lyckopiller. Centrum med fina tjejer, och sen samma fina tjejer och Anton och Dennis på kvällen.
Jag tror ingen av oss gick tomhänta ifrån centrum. Mycket fina grejer fick jag med mig i alla fall. Skor, väska, linne och lite annat fint.
Kvällen tillbringades hos Linnea, Sminkad till en hund blev jag och Linnea sminkad till en gasell. Riktigt coolt! Killarna kom vid cirkus halv 11, och tittade på någon konstig film med varulvar och vampyrer.
Men det var en härlig kväll.
Idag har både jag och Linnea har varit på Rudbecks öppna hus idag. Senare kommer flickan till mig och vi ska fixa en grej. Hihihi
Kram Johanna

Off to school!

Men först borsta tänderna och göra mig iordning.
Dagen tillbringas i skolan, som vanligt, men efter Dam dam dam daaaaa! Då händer det grejer! Hahaha eller ja jag tar mig till Centrum och handlar upp lite av mina födelsedagspengar.
Puss och Kram Johanna

Duttig Hana!

Nu Johana varit duttig! Hon har gjort klart heeeeeela sitt SOarbete, skrivit ut det i färg och allt! Snitsigt värre! Men nu väntar det bara att lämna in, få tillbaka det om si sådär två veckor och få ett praktfullt och irriterande G...
Men men Happythougts! I'm freeeeeeeee!
God natt och hälsa på John blund!
Kram Johanna

Pluuuuugg!

Dåligt bloggat från mig, jag vet. Men jag har de senaste timmarna suttit och skrivit på min SO uppsats. Jag har faktiskt skrivit ungefär en halv sida, det är bra! Men grejen är bara att det är så sjukt mycket jag måste göra nu, men egentligen vill jag bara ut på äventyr.
Nej nu måste jag lägga lite tid på andra läxor. Vad härligt det lät...
Kram Johanna

Kvitter kvitter

Fåglarna kvittrar! Det måste betyda att det snart blir vår! Det betyder också att det måste tas vårbilder snart! Woop Woop! När jag får tid det vill säja. Nu kliar det minsan i fingrarna! Ja ska ta extra lång tid på mig att gå till skolan med kameran i högsta hugg! HAPPY! men nu Lunsch!
Kram Johanna

13:05

Halvdag imorgon, woop woop. Men borde man kanske gå och lägga sig ändå? Bara typ 11 timmar och 40 minuter till skolan börjar! Bild 13:05, ohyes.

Kramar Linnea

Photo shoot

Nu vet jag temat för fotograferingen på måndag. Denim! Yääs, I love it!

Hoppas på fina skor också. Hoppas, hoppas, hoppas!

Kramar Linnea

Grattis till MIG!!

Idag fyller jag 15 år! Tack för alla gratulationer!

Älskar er, ni är alla guld värda!

Kramar Linnea

Det jobbiga livet...

... med att vara tränare... Man måste planera träningen. Fast eftersom jag i princip bara har tillfällig plats med en äldre tränare runt mig så slipper jag! Tooopp! Men nu är det så att vi ska ha afrodans i skolan som jag ska hålla i så då måste jag ju styra upp passet... Men lyckligt lottad så jag är så har jag Linnea vid min sidan när dagen med stort D kommer... (det vill säga på torsdag)
Kram Johanna

Så vad har hänt idag?

Dålig uppdatering idag, på grund av, tja otur och att vi direkt efter skolan gick hem till Hedda som fyller år idag.

Men idag så har jag: gått 20 meter framför Anton hela vägen till skolan utan att inse vem han var, kommit försent till SO:n men klarat mig eftersom resten av klassen också gjorde det, sovit på en bänk under lunchen, samt under svenskan och fått panik över mina nycklar som Jennie tappade bort! Sedan på väg hem fick jag veta att Mickaela hade tagit med dem hem av misstag. Huuuh!? Anyway, så gick jag Johanna, Dennis och Anton hem till Hedda efter skolan och åt tårta. Mys! Dock är vi alla väldigt dåliga på att blåsa ut ljus så det blir inga födelsedagsönskningar.

Nu sitter jag och kollar på How I met you mother och gruvar mig för middagen. Jag tror att det blir något sorts dillkött, ingen favorit..

Kramar, Linnea

Hedda 16 år!


Grattis fina Hedda på sextonårsdagen! We love you!

Kramar Linnea och Johanna

IKEA

Åkte på möbelturne med mamma. Dock misslyckades möbeldelen mycket. Men nya kuddar mår ingen dåligt av!


Stor kudde=Happyface! Färgerna spökar lite eftersom den är i sammet. Den har typ färgen som visas i det övre högra hörnet.

Kramar, Linnea

Pluggapluggaplugga,

Japp, idag är en pluggdag. Senare i alla fall. Tanken är att jag och mamma först ska åka till voolleybollturneringen i Sollentuna simhall och prata med mina tränare där om att jag ska sluta. Att få tag på dem på annat sätt verkar omöjligt.

Åh, och det här är min nya kalender! Köpte 10 Stabilo pennor också så att jag ska kunna färgkoda händelser.

Let's go school-smart!

Kramar Linnea

Solong!

Nu bär det av till skolan och fotbollskurs. Känns lite surt att första dagen i skolan kommer vara utan mina kära klasskamrater. Men men jag får träffa de imorogn. Toooopp!
Kram Johanna


Myslördag in le house de Sofí

Nej, jag vet att det där varken är svenska, engelska, spanska, franska eller något annat språk. Men det är mitt egna språk, Linneiska, för lördagsmys hos Sofie. Mysigt var det, vi lagade mat tillsammans (värmde pommes frittes och hamburgare och skar lite grönsaker, hehee..), och såg filmen Prince of Persia. Tack Louise för skjutsen hem!

Nu sitter mamma och pappa och kollar på en Sting konsär på DVD, och jag uppdaterar min nyinköpta kalender till tonerna av Every breath you take.

Kram på er, Linnea


Sofiiiiiie!

Hihihi! Jag har tagit tag i mig själv och ska iväg till sofie jag också! Nu ska jag äntligen få träffa toppen tjejerna igen! Happy!
Bamsekramar Johanna

Off to centrum

Ska snart dra till centrum och möta upp med Louise. Sen ska vi gå omkring där en stund, jag behöver underkläder och kalender, innan restan av konfatjejerna kommer och vi tar bussen hem till Sofie. Hörde dock att Hanna är sjuk, ohnej. Men Johanna mår bättre så hon skulle komma förbi en stund lite senare, vid 8 kanske.



Kramar Linnea

Tvätta sminkborstar?

Det ska jag ta och göra idag! Men är det någon som vet om man bara kan ta vanlig tvål eller om man måste ha någon annan overkill tvål?
Kram Johanna

Jag mår ju nästan bra!

Happyface!
Kram Johanna

Mysig kväll med tjejerna

Igår kom tjejorna hit och vi harde en total gossipkväll. Mys mys! Johanna var inte här för hon är sjuk. Ska ringa flickan senare. Ikväll bär det av till Sofie och om inte hon ska med så måste jag memorea busstidtabellen själv.

Kramar Linnea

Kanske dags att börja

Birgit kom just förbi för att kolla på mitt SO arbete. Det jag inte har börjat på än.. Ska vara klart och inlämnat om en vecka. Kanske är bäst att man börjar nu. Ooups. Men jagciterar Frederik "Det är så jääävla tråkigt att jobba på SO-lektionerna".

Kramar Linnea

JAG VILL UT!

Jag vill just nu inget heller än att gå utanför dörren efter att ha varit instängd i en vecka! Alltså nix pix ingen sloka för mig idag heller! Igår kväll fick jag feber... IGEN! INTE KUL! Dagarna här hemma brukar bestå av att jag sitter i soffan, hostar, tittat på TVn som maler på med barnprogram (jag är ju lite barnslig av mig) och jag snyter mig! Det brukar också vara så att jag mår som värst på morgonen och vid middagen och framåt.
Men idag har hostan släppt från att vara en hosta som rispade i halsen till en snällare hosta. Jippei! Jag mår också bra nu på morgonen. Glaaaaaad!
Lyckokramar Johanna

Handledningstjafs..

Börjar 09:05 idag med handledning. Lalligaste lektionen i veckan kan man tro.. Men med Alex non-stop snack om rasism på varenda lektion så har det blivit till en 45 minuter lång uttråkningsstund där budskapet bankas in, gång på gång på gång.. Overkill? 

Aaja, finns det något som är bra med handledning så är det att man kan komma försent.

Kramar Linnea

Slutet på en lång dag

Fy vad dåligt bloggat det blev idag då. Men jag slänger in ett sista nu innan jag lägger mig.

Dagen har varit lång. Ni vet hur man kan få en känsla och tänka på saker som hände imorse som om det var igår snarare. Jag har en sån känsla nu.. Dagen har pendlat mellan toppar och dalar vilket betyder att jag nu är trött! Fysiskt, psykiskt och allt det där vi pluggade in under mat-motion-hälsa arbetet i hemkunskap/gymnastik... Jag är trött helt enkelt.

Vilken tur då att jag redan sitter i min säng.
God natt alla ni vakra, underbara, unika människor som ser det här. Jag älskar er, ni gör min dag!

Kramar Linnea

Såå mycket model är jag inte än

Tårta med familjen! Mums!

Kramar Linnea

HAPPYFACE!

YÄÄÄÄS!! Jag är helt uppspelt men jag ska försöka förklara så gott jag kan.

I höstas skickade jag in bilder till tidningen Frida. När jag och Johanna fotar så her jag alltid superkul och det gjorde mig nyfiken på hur det vore att faktiskt jobba med modefotografi. Sååå, jag skickade in ett par foton och höll tummarna. Men ingen hörde av sig och jag glömde och gav upp. Tills nu!

Ni vet samtalet jag väntade på? Jo såhär var det att igårkväll såg jag ett missat samtal från ett nummer jag inte kunde. Så jag knappade in det på eniro och hjärtat stog still ett på sekunder när jag såg att nummrets användare var Frida tidningen. Då var klockan halv 9 och växeln var obemannad så att ringa tillbaka fick vänta till idag.

Det var mycket coolt när växeln skickade mig vidare till mode-Emelie och jag fick prata med henne personligen. Ännu bättre när hon berättade att jag var en av två utagna som ska komma och bli fotade för tidningen!

Måndagen den 24 är det preliminära datumet som är satt. Längtaar!

Kramar Linnea

Ett sånnt fint sms jag har fått...

"Johanna, jag saknar dig för du är blond <3"
Ska jag ta det som en komplimang? Ja, det tror jag... eller?
Kram Johanna

Jaha...

Nej ingen skola idag heller.. utan en till dag i soffan med endast TVn som sällskap. Det är faktiskt otroligt tråkigt att vara hemme helt själv, när man häldre skulle vilja vara i skolan och träffa alla fina vänner igen.
MEN jag kan helt ärligt säga att jag börjar må bättre! HAPPYFACE! Hostan håller äntligen på att försvinna! Litegran i alla fall! Woop woop!
Kram Johanna

Nehee.

Nej. Fläcken försvann icke! Inte så nöjd med det..

Nu sitter jag på engelskalektion med  Hedda. Johanna är inte här idag heller. Buuhuu.. Jaja, life goes on och idag är en särkillt spännande dag för jag väntar på ett speciellt samtal. Exakt vad får ni veta senare..

Kramar Linnea


Fy för fula fläckar..

Kommer någon ihåg den röda tröjan jag var så upprörd för i höstas? Troligen inte eftersom det var sådär 3-4 månader sen jag bloggade om den. Jag upprörd på grund av att skolans mat, helt oprovocerat, sprayat korvfett på den vilket skapade fläckar som inte gick bort! Hur som helst så hittade jag just den tröjan nu, och trotts flera tvättar så finns där fortfarande en envis fläck!

Så nu går jag på med the heavy stuff. Diskmedel. Funkar inte det så står Cilit BANG (ohyes) på tur innan atombomberna kan sätta in. Fläckväck!

Kan jag stämma skolans matpersonal på något sätt?

Kramar Linnea
(jag hoppas ni förstod att detta inte ver ett särskillt seriöst inlägg. Jag är inte arg på någon/något annat än korvj*veln som startade allt det här. I also get how extremely wrong all this must sounds in a dirty mind...)

Mythologiskt lagförslag för 16 åringar

Med sådär 6 dagar kvar till 15 årsdagen kännde jag mig plötsligt tvungen att själv kolla upp ryktet som går om lagändringen till 16 årsgräns för byxmyndighet. Eftersom både jag och Johanna är födda ett år efter våra klasskamrater, och jag är till och med årskursens yngsta elev, så har varenda niondeklassare betättat att jag inte kommer bli byxmyndig förens i början på 2012. Nu har jag dock kollat upp det här och jag kan glatt konstatera att detta bara är en myt!

Byxmyndig blir man fortfarande vid 15 års ålder och ryktet om att det skulle ha förändrats kommer ifrån ett lagförslag regeringen la upp men som inte gick igenom. Så alla ni som trodde att ni skulle behöva vänta ett extraår eller till och med trodde att ni hade blivit obyxmyndiga igen, no you're not!

Skönt att reda ut det där en gång för alla.
Kramar Linnea

Mozzilla Firefox?

Andvänder just nu internet genom Firefox, något jag vanligen inte gör. Jag är en av de där människorna som tror att Explorer är internet. Men explorer har laggat hela dagen så vad har jag för val? Jag är dock inte säker på hur allt riktigt funkar nu, det verkar bland annat finnas ett inbyggt rättstavningsprogram. Bigeyes!

Hur som helst vill jag tackaför responsen på vad Macarons var.
Louise svarade såhär:
"Dom är AAASGOOOOODA.
det är mandel i dom så de är som dubbla mandel kakor typ fast med fyllning
vete hur jag ska förklara men ni måste testa dom e jeeete goooda. fast det finns typ med pistage och sylt å sånt ist för mandlar."
Nu vet jag väl ungefär och nästa gång jag fikar ska jag ge dem en chans. Fast om jag ska tro Hedda så är de små och dyra. Nästa gång jag inte är extremt sötsugen (ehhhm? aldrig?).

Kramar Linnea

Ledsen tjej!

Ååh! Inte kul! Jag blir ju inte bättre! Först var det hosta som avslutades med feber, sen mer hosta och frossa. Sen igår mådde jag mycket bättre, MEN hostan var hvar och jag hosta så mycket att jag fick ont i magen. Men nu hostan är ju kvar MEN nu e jag snuvig också! Jag kommer att vara sjuk hela året om det förtsätter så här! Och det vill jag INTE! SAAAAAAADFACE! Buhuu!
Johanna

Gaaaaaah!

Jag vill inte! Jag vill inte ha någon mer hosta! Jag vill inte vara hemma i min ensamhet! Jag vill inge hosta så att jag får ont i magen! Jag är i stort sätt frisk, om man räknar bort snuvan, om bara den nedrans hostan kunde ta närmsta tåg, flyg eller rymdraket till någon annan stans långt bort ifrån mig!!
Johanna

Vad är detta!?

Macarons. Vad är detta och varför obcessar alla vid dem? Hmm, jag känner mig grymt oallmänbildad.


Wut is this?! Det ser ju ut som något slags godis typ. (pssst, jag lånade bilden från jetadorehardcore, busigt va?)

Kram Linnea

2 ton snö

Det står en gigantisk(!) flaklastbil eller något ute i korsningen. Innehåll? Snö.

Jag har inte tänkt på det förut, men var tar snön vägen när de måste ta bort den för det blir för höga vallar? Finns det någon sorts soptipp för snö?

Kramar Linnea

Tandläkare

Usch, är det bara jag som är sådär äckligt jätterädd för tandläkare? Just nu sitter jag i väntrummet med maxpuls och väntar... SHIET! Kramar Linnea

Första skoldagen...

... tillbringas hemma. Bajs på min nedrans hosta. Känns lite som om jag kommer hosta upp lungorna snart... Jag har tagir någon hostmedicin som inte har funkat också... Men det är bara att äta halstabletter, dricka en annan host medicin, be till gud och hoppas på det bästa!
Kram Johanna

Lovets sista dag

Så vad har jag hittat på än så länge? Jo jag gick upp en stund före 11 och hittade två hungriga syskon med en lapp som sa till dem att jag skulle fixa frukost när jag vaknade. Så jag utfodrade de små monstren och satte mig själv framför TVn med en kopp te (fina koppar!). Jag lekte Mr. Potatohead, couch edition (soffpotatis på svenska) i nästan en timme innan jag gick för att duscha och klä på mig. Efter det läste jag (jupp, gotta get that mind working again) en stund innan jag fick den brillianta idén att gå till Blå Huset (jag ska välja nya tapeter) . Så jag berättade för matvraken att jag skulle vara borta en stund, tog på mig vårjackan (+2 grader woopwoop!) och begav mig mot färgbutiken. Jag hann ner för trappan, och över gatan också faktiskt, men i korsningen 20 meter bort visade isen vem det är som bestämmer (tyvärr inte jag). Kan man bryta rumpan på något sätt?

Hur som helst, så har jag nu 3 favoriter,
 
Blank silverbakrund med matt vit decor

Den andra bilden har en mer beigesilver, typ gråguldig, bakgrund i metallic och decoren är en massa små pärlor. Den tredje är tvärtom den första vit och matt i bakgrunden med en halvmetallic silver decor.

Jag måste erkänna att jag nog gillar den första bäst för tillfället. Well DUH, it's twice the size of the other two..! Men jag är inte säker. Vad tycker ni? Hjälp?

Kramar Linnea

Toppen!

Feber igår kväll. Vaken det mesta av natten. Hosta så lungor och rygg gör ont. Ont i halsen!
Gaaah! Nu te och pepparkakor.
Kram Johanna

Sääälen

Kram!

Hemma i civilisationen

Jaaa Johanna är äntligen hemma! Jag har klippt ihop en film till er också! Den komme så snart Videofyme funkar! Gaaah!
Krama Johanna

Lägerkänsla

Hmhmhmh, vi hade ändå väldigt roligt på lägret, vilket får mig att sakna konfalägret på Åkerö. Eftersom att jag och Johanna konfirmerade oss ett år för tidigt i sommras, betyder det att vi kan göra om det nästa år? Kanske inte.

Fast jag och Johanna har pratat om att leta upp något läger ändå, asså något vanligt sommarkollo typ. Det är verkligen jättekul!

Kramar Linnea

ROBYN!

Do I need to say more?

Jo såklart, en sak till. Cirkus 27/3 -11!!! Get it?!

Kramar Linnea

Svårt!

Okej, så nu är jag hemma och bloggar i presens igen. Efter nästan en vecka av tidsinställda inlägg (sneeky va?). Saken är bara att jag är helt lost i bloggens arkiv som ändå verkar ha skött sig nästan felfritt. Dock saknas dag 21? Är inte 100 på något längre..! Därför så har jag haft ett möte med mig själv (eftersom Johanna inte kunde delta då hon är kvar i Sälen) och bestämt att "dagarna" får dröja tills hon kommer hem. Jag ska försöka att kompencera det med annan bloggning.

Kramar Linnea

Dag 24, Det här får mig att gråta

(Tidsinställt)
Johanna: Hmm.. jag vet egentligen inte vad som får mig att gråta. Senast jag grät var det för att vi hade MMA och linnea ströp mig... Hahah då grät jag resten av lektionen även fast jag inte var ledsen... Men visst skulle det hända något med någon som stog mig nära så skulle jag såklart bli ledsen. Men jag kan inte säga att jag börjar stor böla om någon skulle dumpa mig. Eller jo jag skulle säkert gråta men, men jag skulle gråta sen gå och lägga mig och det skulle kännas bättre, eller jag jag skulle känna mig tom och allt så som man borde känna men jag skulle inte gråta mig till sömns varje natt i en månad. Det tackvare mina underbara vänner!

Linnea: Confessions... Here it goes. Jag är väldigt mycket mer blödig är vad folk tror. På sistone så har jag gråtit nästan varje dag. Även om jag skulle vilja vara en stark, oberoende person som inte bryr sig om folks tycken, så är jag bara mjuk och ömtålig som vem som helst, och jag tar åt mig av allt. Även sånnt som kan vara menat som skämt. Vill man dock ha ett triumphkort som garanterar mina tårar så är det Desperate Housewives avsnittet Bang, Säsong 3 avsnitt 7, eller filmen Remember Me. Buuuhuuuu!

30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

Dag 23, detta får mig att må bättre.

Johanna: Vänner som stöttar. De vänner som man egentligen inte står en så nära men ändå förstår och står på ens sida. Vänner som står en närmare som säger, "Ska jag slå han" eller "Jag tycker att han är dum". Vänner som hjälper en att bli ihop pusslad när man själv inte klara det. Vänner som spontant bjuder hem en för att få mig på bättre tankar.
En annan sak är resor ut i världen när jag kan länma problemen hemma och je mig ut på nya äventyr och inte bry mig om vad andra tycker om mig för att jag inte kommer träffa dem något mer.

Linnea: Sol. När solen skiner. Det är som att ladda batterierna. Jag behöver inte gå ut i den. Bara se att den finns.

Goda vänner vill jag också instämma på. Vänner som finns som en försäkring att oavsätt hur saker går så kommer de inte låta dig falla. De som plockar upp dig om det ändå skulle hända. Kramar. Inte den sortens slussande kramar som typ när man går hem någonstans och ska säga hejdå till en hel grupp. Nej, den sortens kram som tyst infinner ett löfte, "allt kommer bli bra, och tills dess så finns jag här för dig, alltid".

Spontana och oväntade saker. När någonting oväntat händer eller någon du inte väntat dig tar initiativ. När jag får följa med på äventyr. Sånnt gör mig glad och får mig att må bättre. Ni gör mig glad och får mig att må bättre.

30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

15år Happyface!

Grattis till JOHANNA som fyller 15 år idag!
Charmigt värre.
Kram!

Dag 22, det här upprör mig

Johanna: När mina vänner bråkar, när en vän är elak utan att riktigt förstå det mot en närmre vän. Sen vänder sig till mig och söker hjälp. Att jag blir som en medlare. Det upprör mig! Gaah! Tycker inte om det. Men också att jag vet att den som varit elak vill göra allt bra igen och det kan jag inte klandra den för. Men ändå förstå den andra parten med att den inte vill det på ett tag!
Hoppla det blev lite rörigt men så är det, punkt slut!

Linnea: Omotiverade kommentarer som sårar och förstör. Ursäkter utan mening. Människor utan samvete.

Att Sverige ger asyl till någon som länge har varit misstänkt för terrorism-brott, och som (kanske, det finns inga säkra källor) gör om attentatet i Sverige, men inte till småbarnsfamiljen som flyr ett krig.

Att folk tycker det är okej att skriva hur mycket som helst om vår kungafamilj men inte om andra svenska kändisar. Kungafamiljen är offentliga personer men gör det dem omänskliga?

Till sist så upprör det mig att ingen berättade att det fanns en stor bit gorgonzola längst bak i kylen som nu är allderles torr och tråkig. Bläää!

30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

Dag 20, Den här månaden

(tidsinställt)
Linnea: Ska jag skriva om december eller januari? Januari helt klart, mycket roligare!
Efter nyåret som firades hos Johanna drog vi hit till Sälen (okej, jag sa fel förut, vi skulle till sälen..). Här ska vi åka skidor och mysa tillsammans med Sofie, Hugo och Hampus. Självklart de från vårt egna läger också. Älskar mina blidötjejer. Den 6:e fyller fröken Johanna During år och det ska vi fira i vår fjällstugor såklart. Den 7:e åker vi hem igen.

8:e, 9:e, 10:e är dagarna innan skolan börjar och då ska jag försöka träffa Venus och syssling Emelie. Möjligen tittar Anton in genom fönstret natten mellan 9:e och 10:e då han kommer hem från Indonesien, men jag skulle inte tro på det alltför mycket.

Sen väntar skola igen och vanliga dagar fram till, burdum dumdum, den 18:e då jag fyller 15 hela år tillslut! Efter det så fortsätter månaden som vanligt tror jag. Kanske har jag en födelsedagsfest, jag och Johanna har pratat om att ha en gemensam fest. När vi fyllde 10 år så hade vi en 20:års fest, kanske är det dags för en ångestladdad 30:års "sammanställning". (Åh, och Hedda fyller år också! 17:e, dagen före mig, fest Heddish? Happyface.)

Johanna: Ja Januari kör jag också helt klart på! Börjar ju som Linnea sa med Sääääääälen! Som linnae sa igen så 6:e fyller jag år. Men jag stannar i sälen till den 9:e. då jag är där med familjen och åker på min nya snowboard. Woho!
11:e fyller mamma och kusin år och 12:e fyller morfar. Så vi firar födelsedagar den 16:e då vi ska se på Teater, trettondagsafton närmare bestämt. Jag ska också försöka träffa Hanna. Kanske ha ett födelsedagskalas med tjejerna. Sen får vi se vad som händer.
18: och 17:e är det mera födelsedagar.
Sen. Vem vet, kanske tar jag min hemma snickrade rymdfarkost och flyger till månen. Happyface.

30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

Dag 19, Detta ångrar jag

(tidsinställt)
Linnea: Det finns en massa saker jag ångrar. Dock kan jag inte komma på något jag ångrar att jag gjort. Bara saker jag inte vågade eller inte tog mig tid att göra. Jag tror samtidigt att jag är för ung, för att svara på den här frågan egentligen. Jag lever ganska normalt, jag har ännu inte hunnit med att göra några livsomvändande val i livet. Usch vad tråkigt det låter, dags att färga håret blått?  

Johanna: Hmm... vad ångrar jag? Jag ångrar mycket, men jag har en tendens att alltid tänka positivt och göra det bästa av alla situationer. Men det finns helt klart en del saker jag ångrar. Det finns saker jag skulle vilja ändra på, resa tillbaka i tiden och ändra på så att det blev rätt. Det finns en del saker jag ångrar att jag gjorde en del andra saker som bara blev helt fel. Men det blir inte alltid rätt, det är något man måste leva med. Man gör fel, alla gör fel och alla gör rätt. Men gjort är gjort. Men krukset är att man måste förlåta sig själv om man har gjort någon man ångrar. Det är det som är det svåra.


30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

Hejdå.

En trött hejdå kram av  Johanna kommer här. Gaah har inte kunnat sova inatt... Men nu ska jag Linnea Sofie och Hugo ut på nya äventyr! Linnea kommer hem den 7:e men jag kommer inte hem förän den 9:e. Det kommer en liten video om hur vi har haft det i sälen när jag är hemma igen, och det kommer ett gäng tidsinställda inlägg medans vi är borta.
Men nu då.
Ha det bäst! Flodhäst!
Kram Johanna


Dag 18, min favorit födelsedag

Johanna: Jag måste nog säga att den är på torsdag. Happyface! Varför då då? Jo, Jag fyller år på trettondags afton som är en röd dag och det är alltid jullov, vilket betyder att INGEN är hemma. Men i år är jag inte heller hemma utan i sälen med fina vänner. Så då blir det en födelsedag som firas med mina vänner.
Det finns dom som säger "Åååhh NEJ, jag fyller år när det är skola." Men jag säger "Hmm.. Röddag (i år igen) Tråååk ingen är hemma." Så nu ska jag äntligen få fira min födelsedag omgiven av vänner och inte hemma själv och sen kommer släkten. Ja ja, i år ska det bli kul!

Linnea: Får jag svara samma sak? Kommande födelsedag den 18:e januari. Alla år jag kan komma ihåg så har något blivit "fel". Eller, alla år till och med 10 har pappa varit på konferansresor och jag har därför ganska sura minnen därifrån när jag alltid var arg för att han inte ville prioritera mig. 11 kan jag inte komma ihåg och när jag fyllde 12 var Johanna sjuk så jag kunde inte träffa henne (sadface), 13 hade jag ingen fest och firade knappt och 14 spenderades på ett flygplan mellan sverige och Thailand (dock påväg hem) och glömdes bort av både familj, vänner och inte mins mig själv. Så vi siktar på 15 om 17 dagar! Tagga!!

30 dagar
Kramar Johanna och Linnea

Packaaaa!

Nu ska det packas! Eller ja jag är nästan klar! Happyface! Jag vet också att eftersom att jag inte träffar mina föräldrar på min födelsedag så ska jag få en tidig present eftersom mamma sa att hon trodde att jag behövde den. Hihihihi Happyface!
Kram Johanna

Försenad nyårs hälsning

Det är 2011 nu!
Kram Johanna och linnea

Men åååhhh!

Jag glömde helt att det är nyårsdagen! Allt är ju stängt! Sadface.. Jag ville ut på äventyr.

Kramar Linnea