Bläää!

JAG SKA INTE BLI LÄKARE!
Jag tittade precis på nåt program på 5 an, operation skönhet. Men gud! Usch men fick se när dom skulle operera en tjejs bröst och ta flytta på skinnet! En ska är jag säker på en sak! JAG SKA INTE BLI LÄKARE!

Kram Johanna

Jahaa, var det därför..

Oups, har dålig samvete. Varför? Superdålig uppdatering såklart!

Tack igen även till er som kom i skolan och pratade med mig idag. Det gör så mycket att ni visar att ni bryr er. Idag har förövrigt varit bättre, dock inte bra och Kajsa gav mig nya saker att tänka på. Vad gör man när allt faller samtidigt? Jag har bara två händer att hålla allt uppe med.

Var på mitt första "Öppet hus" idag. På Mikael Elias Stockholm. Rätt dåligt om jag får tycka, kanske inte skolan men föreläsningen som talade om den. Jag ska inte säga att jag inte fick ut något av det dock. Jag vet nu att det inte är där jag vill gå. Check! En skola borta, 4 kvar att se. Nästa är Mikael Elias Sollentuna imorgon. Klara den 4:e och Danderyd den 8:e. Rudbeck ligger först i januari.


Kram Linnea

(blogg.se krånglar sjukt mycket just nu! Om det finns bilder lite här och där i inlägget så vet ni att jag har gjort mitt yttersta för att ändra på det, kram)

Bedtime stories

Jag går och lägger mig nu. Jag hittade en gammal dagbok imorse förresten. Eller, gammal och gammal, den är från i februari. Mycket har dock förändrats sen dess så ikväll ska jag bläddra i den och minnas.

Idag har varit en bergochdalbana av känslor och det är skönt att den äntligen är slut. Jag vet att imorgon kommer att bli bättre, eller sämre, beroende på hur man ser det. En förändring kommer i alla fall att ske.

Massor av kärlek till er, verkligen.
Kram Linnea

Ont i huvudet och blåmärke på kinden

Tack tjejer för att ni stöttar mig. Ni har alla särskillda plattser i mitt hjärta!

Efter en hårt träning där jag fick ta ut all dålig energi känns livet lite bättre. Även om jag efter att ha duschat upptäckte ett blåmärke över kindbenet och den här gången är det inte min egna klumpighet som har ställt till det. Jag har smått ont i huvudet också, efter en lång dag, och fysen spelar helt klart in, tillsammans med lite för många pepparkakor..

Jag tänkte försöka göra något litet i läxväg en stund, kanske skriva på någon svenska uppgift (som jag har i rest..) eller läsa lite SO.

Älskar er, Linnea


Fiint! :D

Haha känns ganska töntig att täcka över Sofie efternamn men det kändes ändå bra på något sätt! Haha men aja jag och Sofie skriver fin fint till varandra! Jag diggar dig bruden, du är cool!
Kram Johanna

Siktar mot toppen så långt jag kan nå!

Trots det dåliga humöret jag fick när Linnea ringde (allt på grund av en person!) så tycker jag ärr vi ska tänka positiva tankar och sikta mot toppen! Vi klarar det här tillsammans Linnea! Inget får göra dig illa! Jag finns här och ska stötta dig tills det är över! Jag står på din sida och det vet du! 
Älskar dig bästa vän!
Kram Johanna

Det räcker nu.

Det är inte roligt längre.. verkligen, lägg av.

Linnea

ARG!

Aaahh! DU förstår inte! Bajs på dig!

SJUUUUUUUK :(

Dagen kommer tillbringas hemma i soffan... INTE KUL! Med någon slags krampaktig hosta och täpt i näsan... Vill inte! Hoppas ni mår bättre än mig!
Kram Johanna

Julgodis

Vi lyckades få upp slingan idag så nu lyser trädet där ute. Eller blinkar är kanske bättre, fast glittrar är nog bäst förresten. Hur som helst så bakar jag julgodis nu. Kokar kola och gör olika sorters chokladgodisar.



Denna ekvation slår aldrig fel!

Känner jag mig själv (och Johanna) rätt så kommer detta att räcka tills på torsdag (i bästa fall). Godisgrisar är vi allihopa, allihopa, allihopa..

Kramar Linnea

Round två!

Som jag berättade förra helgen så har mamma och jag köpt en ljusslinga av istappar som ska sättas upp i lönnen. Dock misslyckades vi förra helgen med att sätta upp dem. Eller, vi fick upp dem men gjorde fel så vi blev tvugna att ta ner dem igen. Idag går vi ut med varmare kläder och nya taktiker. -7 grader stoppar inte oss!

Game on!

Kramar Linnea


Svampen som bor i en annanas!

Svampbob fyrkant har hållit mig sällskap medans jag har gjort stjärnor snorat... Men nu blir det ändring! The Hills, SO boken, pepparkakor och te!
Men kl 5 ska jag jobba så det blir bara att rycka upp sig en aning och kämpa på!
Hoppas ni gör något roligare än jag idag!
Kram Johanna

Hihi fick en ide!

Fick en ide. En nål, tråd, en grillpinne och två tejp bitar senare. Fint va?
Kram Johanna

Första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt, och alla är vi glada att fira få advent.

Såhär ser våran adventsljusstake ut, det ser lite trisst ut med vanlig mjölk och min pappa med korsade armar i bakgrunden. Men det blir nog bättre till kvällen, med lite mer stämning då det är mörkt lixom.

Nu ska jag kolla in pappersstjärneguiden Johanna länkade (se förra inlägget). Fett tufft!

Kramar Linnea

Pappers stjärnor!

Jag hittade på undebara Hannas blogg en guide om hu mna gör pappets stjärnor och på bilden syns mina först lyckade stjärnor! Happy! Guiden hittar ni HÄR!
Kram Johanna

Heej älsklingaar.. jag är lat..

..och sämst på att blogga! Man jag behövde verkligen den pausen om det funkar som ursäkt.. Idag har jag varit på gymnasiemässan och gjort både framsteg och bakslag. Jag har nu kommit ner på 4 skolor att välja mellan; Rudbeck, Mikael Elias, Danderyd och Klara (norra eller södra beroende på vilket program). Dock har jag inte blivit klarare utan snarade med spretig i vilket program jag vill gå. Förut var det natur-sam eller sam-sam (haha, barnprogram, någon som har sett?) men idag har jag också fått upp ögonen för sam-beteendevetenskap, sam-media och dessutom teknik-design.

Är livet jobbigt? Svar: Ja!

Varrför ska det vara så sjukt svårt att välja? Hur som helst så kom jag hem från mässan vid tre-tiden och vid fyra så skulle jag iväg till sateliten för att jobba som funktionär på herrarnas match mot falkenberg. 3-0 i set till Sollentuna, woop woop! Nu ska jag äta middagen och troligen blir jag hemma ikväll. jag har inte hört något om kvällen. Inte mig altför mycket emot dock. Vägen till en lycked hemmakväll stavas: Desperate Housewives.

Kramar Linnea


Skulle inte skada...

.. med några ramar och en fungerande skrivare... Hade passat perfekt helt enkelt!
Kram Johanna

Min prins!

Min sysselsättning idag.
Kram Johanna

Snö...

När det är så mycket snö ute som det är nu så får man snö överallt... Jag har idag blivit ner tryckt och nästan rullad i snön två gånger inom en kvart... Men ja det är smällar man få ta för jag mulade Dennis också. Haha.
Kram Johanna

Duktig!

Igår var jag, Linnea, Hedda, Mickis, Dennis och Anton i centrum efter gymnasiemässan. Jag är så duktig att jag har köpt en julklapp! En klar och cirkus åtta kvar... Men det är alltid något.
Kram Johanna

Harry Potter fever

Alla är helt Harry Pottergalna! Hedda läser ju typ Harry Potter bökerna non stop. Alla har sett eller ska se filmen i helgen och ca 70% av alla konversationer verkar handla om denne makiska pojke. Jag tror dock att killen i videon slår det mesta. Han verkar ju helt galen!

Weird huh?

Kram Linnea

Frost

Ja ni ser... Det är kallt ute.
Kram Johanna

Gymnasiemässa!

Precis vad det låter som. Idag ska vår skola (tillsammans med måånga andra) på gymnasiemässa i Älvsjö. Yes! Jag ska kolla mest på naturprogrammet och lite på Sam, på ett antal skolor som jag satt och kollade på igår. Rudback har första prioritet idag tror jag. Mikael Elias ska också kollas och Ross Tensta. Tensta känns så annorlunda och pappa blev inte helt lycklig när jag berättade om judst det gymnasiet. Men de har superbra lärare sen en satsning för ett par år sedan. Fast det gäller samma sak för Rudbeck.. Åh vad det är svårt! Men jag ska tillbaka till mässan på lördag med mamma. Jag måste inte bestämma mig idag heller. Puhf, typ.

Kram Linnea

Gymnasium

Jaha då var det dags att välja min framtid... Det är i alla fall vad som står i alla gymnasiekataloger. Men imorgon är det gymnasiemässa så då ska det kollas med olika gymnasium!
Kram Johanna

I said: Brrrrr it's cold in here.

Vårt hus fryser sönder! Pappa måste ha skruvat ner temperaturen och jag vet inte hur jag ska få upp den igen. Sitter med sockor, tjocktröja och flisfiltar och skakar. Usch jag ogillar vinter! Ska göra varm choklad tror jag.

Kram Linnea

Den vackra bilden

Nu ska det snart tränas!
Kram Johanna

Räädd! :(

Jag har insett att jag är EXTREMT mörkrädd! Jag kom hem idag och huset var tomt mörkt och tyst. Det hemskaste som finns! Usch! Men efter att ha lekt james bond för att tända alla lampor och satt på TVn känns det bättre! Men Det är en sånn äcklig kännsla när det är mörkt och tyst i huset. Nu när det är mörk ute när man kommer hem gör inte saken bättre...

Ikväll blir det träning trots kylan blåsten och snön. På med vara kläder, mössa och vantar så ska jag nog fixa det. Nu ska jag göra mat.

Kram Johanna

Datorberoende!


Det fanns en tid då lunch i HLD betydde mat. Nu är det mer som en lång rast som gjärna spenderas vid en dator.

Pluggar NO, sååå tråkigt. Jag ska försöka skriva ett låtsasprov sen. Gruppen som hade provet idag (Johanna bland annat) säger dock att det inte var så jättesvårt. Hoppas de inte ljuger!

Kram Linnea


Lunch snart

Bara 10 minuter spanska kvar! Huungriiig!

Idag släpps Lanvin på H&M!

I år är det Lanvin som designar en kollektion på H&M och säljer sina kläder för ett pris som är nästan mänskligt. Jag själv har inte råd att köpa en 2000 kronorsklänning. Till skillnad från andra år känns det dock inte lika jobbigt. Jag har inga "must have"s vilket är lättande. Jag får höra med Olivia om det kaosade totalt vid insläppet senare ikväll.
 
Den gula är ändå min favorit. Vad tycker ni?

Kram Linnea


Och medan alla andra gick och la sig..

..så fick Linnea stanna uppe och göra sin extraläxa: Sätta ihop ett diagram på den individuella försäljningen i klassen. När fick jag ansvaret för allt det här? Önskar att mamma kunde hjälpa mig men hon är på Svartsö på konferens så jag får klara mig själv. Pratade med henne i telefon nyss dock.

Nej, såhär blir inget jobb gjort. Imorgon så ska jag be Cissi att få hålla möte med henne för klassen under klassrådstiden. Något måste göras åt vår klasskassa..

Jag ska börja lägga upp bilder igen också, jag vet att jag lovade att göra det hela tiden men då räknade jag inte med den totala melt down krash min dator går igenom. Från och med imorgon! Lovar!

Kramar Linnea

(Grattis idag förresten, till Mikaela (blogg) som idag blev mamma till Kelly!   Lycka till!)

Minus 2 timmar

Så lång tid har jag på mig att blogga. Jag måste plugga till NO-provet! Grejen är bara att det är vääldigt tråkigt och jag fattar inte så mycket. Usch, skola känns så sjukt jobbigt! Jag skulle bara villja byta det här mot det förra året.

Nej, har inte tid med det här.

Kram Linnea

Framtida drömmar (Anton gästbloggar, och driver)

Hej bloggeeeeen.
Idag har vi ju haft yrkesvägledning med Ulla Schiller. Jag såg en video med strippor, och blev sjukt inspirerad. Jag frågade modern min om vi kunde köpa en egen strippstång, OCH HON SA JAAA :D. Vi kommer sätta upp den i vardagsrummet (rummet med dom stora fönstren, ni vet :D). Frågan är bara vilken stång vi ska köpa. Jag har tittat runt lite på olika stångar, men om ni kunde hjälpa mig vore det suuper!


Vad tycker ni? :D

Kram Anton!

Yrkesvägledning

Sitter på lektion och har just det. Till hjälp har vi YRMiS, en hemsida som visar upp en massa yrken. Jag och Johanna har kollat på egenföretagande. Vad har ni för framtidsplaner? Vet ni vad ni ska bli?

Kramar Linnea


Tränare

Det skulle ha varit en jääääääätte fin bild hör men så vart det inte...
Men nu ska jag ta mig till idrottshallen och träna barn. Hat bra!
Kram Johanna

1000m

LINNEA även om jag inte kan dyka så kan jag simma och jag simma länge och långt! jag har idag med min mamma simmat 1000m på 35 minuter. Jag känner mig duktig!
Kram Johanna

Siktar mot toppen!

Jag ska gå ut om tio minuter och sätta upp den första vändan julbelysning. Först ska vi hissa upp en gran av ljus i flaggstången och sen ska jag klättra runt i lönnen med glittrande istappar. Jag frågade mamma om jag kunde få betalt för den senare uppgiften men hon trodde att jag skulle göra det ändå, och hon har rätt. Det är så kul jö!

Ikväll kommer Olivia på besök och äter middag med oss. Mysigt, det var ett tag sen senast jag träffade henne.

Kramar Linnea

Fort sätt simma fortsätt simma, siiiiiimmaaaaa!

Nu är det dags att vara duikting och ta med min mamma till simhallen. Bloggar mer när jag kommer hem.
Kram Johanna
Från konfan i sommras, apropå att simma, Bild tagen från Hanna tror jag

På önskelistan!


Hihih
Kram Johanna

Lejonkungen 2

Det är filma som jag har tittat på. Den är faktiskt ganska hemsk för att vara en barn film.. Dom dör och slåss! Men den är otroligt gullig ändå!
Kram Johanna

Energi!!

Tröttheten bara försvann nyss! Typ som om någon knäppte med fingrarna! Nu vill jag göra något. Mamma har köpt ljusslingor med istappar som jag vill klättra runt i lönnen och sätta upp men hon säger att jag inte får för att det är så mörkt. Noo! Jag skulle kunna följa Johannas exempel och städa men det vore som att självmant slå ihjäl energin och det vill jag ju inte.

Nej jag måste komma på något roligt att göra!

Kram Linnea

Rent och fint!

Kram Johanna

Städa!

Idag ska det städas! Sen ska jag nog sätta igång en gammal tecknad film eller liknakde. Funderar på lejon kungen! Det var otroligt länge sedan som jag såg den! Sen kanske jag ska ta och rita lite också det känns som något jag inte har gjort på ett tag.

Kram Johanna

Te och varma kläder.

Stickat, kuddar och duntäcke. Jag har nästat mig i sängen med Desperate Housewives boxen på "spela alla", och där tänker jag stanna tills ikväll. Lördagsmys!

Hedda som svar på din kommentar så vill jag säga att det känns bra att inte vara ensam. Du och jag mot världen!

Kramar Linnea

Inställd match

Jag skulle ha spelat match idag men så vart det inte. Eftersom att det har snöat inatt så kan man inte spela på planen. SADFACE! Fast igentligen gör det inte jätte mycket, jag har nämligen både blivit snuvig och har ont i halsen. Men det hade varit kul att spela ändå.. Aja det får bli en lugn dag idag.

Kram Johanna

Minnah och Jay

Det är mina nya favoriter i Idol! Jay är ju as cool och Minnah med! Men sen tycker jag om Linneas sista låt också! Men Jays första gjorde min helt paff! Ny favorit! Men Ny tycker jag faktiskt att Andrear ska åka ut... Her du någon favotit? Vem tycker du ska åka ut ikväll?

Kram Johanna

Fredagsmaajjs

Alla går typ på bio ikväll. Men inte jag. Haha, utanfööör!

Fast de ser Harry Potter filmen så jag kan inte gå för jag måste se film nr 6 först ju. Fredagskväll hemma altså. Jaja, det är väl okej. Är det någon som vet vilken låt det är som spelas i JC reklamen förresten? Jag har en total mind-block!

Hörs senare,
Kram Linnea

Papparkaks dag

Idag har det bakats peppar kakor, stänkt mjöl, ätit pepparkaksdag och framför allt ha folk till och med kastat pepparkaksdag! (ANTOOOOOON!) Men kul har det ändå varit. Hala skolan är i något papparkaks läge, ALLA bakar pepparkakor! Men det är i och för sig för att det på går något pepperkaks projekt i våran skola nu. Vi ska alla i hela skolan baka pepparkakor och sen ska Dennis Bror, som är kock, sälja dem och vi ska skänka pengarna till rent vatten.
Men oj så mycket pepparkaks deg det var, varav hälften alla åt upp!

Kram Johanna

I don't care, should I?

Börjar om 6 minuter... Det tar en kvart att gå till skolan. Synd att vi inte har matte som första lektion. Jag har nämligen räknar ut att jag kommer att bli sen. Fast jag bryr mig inte. Det är konstigt för jag är en sån människa som bryr mig om att det ska gå bra i skolan och sånnt. Men inte idag..

The only reason to go to school fridays is that with no friday school there'll be no such thing as friday night!

Bäst att jag försöker gå nu.. Orkar verkligen inte!

Kram Linnea

Dåligt samvete

Nu kommer jag att sova dåligt för jag har bloggat hemskt lite idag!
Dessutom så vet jag inte när jag börjar imorgon!

Usch, förlåt mig så ska jag berätta allt imorgon!
Kram Linnea

Svar till Hedda

tittade på bilderna, asså johanna du är gryyym på att fota!
linnea är übersnygg på bilderna på henne med!!
:) <3
Hihi taaaack så jätte mycket rätt nöjd med dom själv ;)
Kram Johanna

Bilder

Snart kommer det att finnas massor av "nya" bilder på den här hemsidan!!
http://www.flickr.com/photos/jojohannaa/
Men annars så skulle jag ha tränat idag men ingen annan skulle så jag är en latmask!
Anmälan till vinterlägret har gjorts Så det blir skidor med bästa människorna och min födelse dag med dom också! Häääärligt!
Kram Johanna

Neeeeej!

Vaknade just men har ingen lust att rycka mig ur sängen! Tänk att bara ligga kvar här hela dagen.. Fast jag är rätt så hungrig. Jag kanske kan göra ett undantag och gå upp och äta frukost. Sen sängen... eller skolan.. Torsdag betyder "Snart slut"(enligt mig). I can make it!

Kramar Linnea

23:00

Vi kan väl låtsas att klockan är så mycket för jag hade lovat mig själv att gå och lägga mig då.
Godnatt nu i alla fall.

Kram Linnea

Tänk om det var så här lätt!

Jag oroar mig för att tyna bort, som alltid på vintern. Jag har alltid extremt ljus hy, oavsätt tid på året, men på vintern är det självklart som värst. Imorse fick jag byta foundation från min sommarfärg, light (ni hör hur det låter) till ivory vilket är typ vitt! Så går man i skolan och delar med sig av problemen till ett gäng skrattande vänner och sen kommer Anton och strör salt i såren med att han ska åka till Indonesien i en månad under jullovet! Som tur är så hittade jag det här klippet och nu vet jag att det finns hopp även för mig!



Kramar Linnea

Håller med till 128%!

Johanna har gelt rätt. Vi är allmänt störda i vår klass, fast det är åtminstone på ett bra sätt. Idag skulle jag gå och fråga pojkarna om de hade tejpen (fast tydligen så uttalar jag det teip, typ lidingö, fast jag gör inte det, tror jag) och det slutade med att jag och idrottsläraren spelade fotboll mot dem med tejpen som boll. Sen blev jag inrullad i X antal meter tejp. Mitt och Johannas bildprojekt (som tejpen skulle till) är helt sjukt coolt! Det är en vulkan gjord av en bok. Ska ta en bild på den nästa gång. Just nu ser man inte så mycket vad det är.

Som Johanna funderar jag lite på vinterlägret. Verkar väldigt roligt. Fast då måste jag köpa skidkläder (oh nooo, och jag som haaatar att shoppa...). Sofie ska åka och jag tror säkert att vi kan få med många fler.

Förövrigt så funkar inte facebook. Är det bara jag? "Hoppsan! Internet Explorer kan inte ansluta till hemsidan". Mozilla, here I come!

Kramar Linnea 

Allmänt stört!

Jag har nu insett att våran klass är ganska störd! Men på ett bra sätt.
Men jag har pratat med min moder om ett vinterläger med konfan som är första veckan i januari, alltså då jag fyller år! När jag berättade det för henne igår så var hon inte jätte possitv, men idag lät det bättre! Håll tummarna för att jag får åka!
Kram Johanna

Onsdag=Halvvägs igenom

Bara halva veckn kvar! YES! Fick reda på igårt att jag ska skriva ett spanska prov idag dock. Men det är till en undersökning och våra lärare får inte se dom och jag tror att de till och med är anonyma.

Jag har på mig det fina pandora armbandet jag fick av Anette då jag konfirmerade mig. Älskar pandora, men berlockerna är dyra och jag har inte haft råd at köpa flera så ängelberlocken hänger där helt själv. Julklappsönskning!!














Mamma, köp vänner åt ängeln!



Kramar Linnea


Men är det här normalt eller?

Hjälp, jag har fortfarande stört ont i huvudet sen gymnastiklektionen. Jag sov i flera timmar men det hjälpte knappt! Jag får gå och lägga mig tidigt ikväll.

Jag glömde bort att lämna in mina fina uppgifter som jag skrivit för svenskan idag. Jag som jobbade fett mycket med dem! Men jag kom ihåg att gå och visa mitt lektionsupplägg för Maria i alla fall, på torsdag ska jag hålla i gymnastiken och då ska alla få lära sig lite riktiga volleybollövningar! Det ska bli spännande att se vad de tycker om att smasha. Vi har aldrig riktigt gjort det i skolan förut men på torsdag ska jag gå igenom ansats.

Men nu ska jag gå och duscha och sen krypa i säng. House är slut och jag har läst hälften av SO kapitlet. Not fair att komma efter tre veckors "lov" och säga att vi ska ha prov nästa fredag på islam. Kunde hon inte ha valt ett lite större ämne. Men vi gillar ju Birgit ändå. Oftast.

Kram Linnea

Godnatt 9A

Jag tror att hela 9A (förrutom Johanna som shoppar med Emelie och jag själv, uppenbarligen) går och lägger sig ett par timmar nu. Vi hade den första av två experimentgymnastiklektioner idag och det betydde att vi skulle träna, hårt, utan att ha ätit innan. Det betyder att de 4 plommon som jag åt imorse var det enda jag fick äta. På hela dagen! Efteråt så var 9A=zombies. Så nu har jag tryckt i mig mat trotts att jag är för trött och övertalat mamma om att jag inte kan träna idag så snart ska även jag powernapa.

Vi hörs senare, då ska jag berätta vad mer som har hänt idag.
Kram Linnea


Mikrofonkåt!

Ska snart dra iväg till skolan men just nu sitter jag och lyssnar på Septembers version av mikrofånkåt som jag älskar! Så underbar och när Petter klev upp och var med så blev den bara ännu bättre! Kan inte vänta tills den kommer ut på cd efter programmts slut.



Kramar Linnea

Lunch, eller något...

Hos mig blir det morötter, lite sallad, en banan och kanske en mandarin. Så hemskt det känns! efter idrotten är det bara SO som sista lektion sen så kan jag äta något i stinsen.
Skolan börjar om 35 minuter så det är bara att äta och sen gå.
Kram Johanna

Godmorgon

Mmm... härligt att vakna upp efter sådär cirkus 11 timmars sömn! Mysig känsla faktiskt. Men med min dröm som var lite för verklig hade jag ju hoppats på att ha sådär ett missat samtal och två sms. Men det hade jag inte. Drömmen ska vi inte gå inte på med den var ganska fin på ett sätt.
Dagen börjar i skolan kl 20 i 1 med bara grönsaker som lunch. Sen fyspass på gympan och efter skolan vidare till stinsen på lins halvårs kontroll och kanske träffar jag bästa Emelie. Efter det hem och sen träning!
Kram Johanna

Godnatt

Sov gott alla bloggläsare. Imorgon är det halvdag så vi börjar efter 12. Dock får vi bara äta grönsaker inför gymnastiklektionen. Vi ska lära oss hur viktigt det är att äta rätt innan man tränar.

Mind mark att ta med en macka att äta efter lektionen. Annars kommer du dö av hunger!

Hörs imorgon.
Kram Linnea

Ung och bortskämd!

Nu har jag gjort läxor och varit duktig i nästan två timmar! Puh! Men jag måste, trots att det är lite sent ute nu, kommentera kvällens avsnitt av "Ung och bortskämd". Någon som har sett programmet? Helt underbart säger jag bara. Ni ska bara veta vad jag skrattar när jag ser det och pappa kom och kollade en stund och lämnade rummet samtidigt som han sa "Herregud, det där kan ju till och med du".

Kvällens citat: "Asså, jag tycker inte om att säga att jag är bortskämd. Lixom, jag tycker ju typ att jag har förtjänat det" -Olga Isabelle

 
Jean-Pierre och Daniel! Love you guys!

Kramar Linnea

Favoriter!

Ochrasy - Mando diao
You can't steal my love (MTV unplugged) - Mando diao
Kram Johanna

I'm a singsongwrither! Näääästan!

Linnea kanske har berättat det men vi har i alla fall en uppgift att skriva en låt i musiken. Jag och Hedda har kommit så långt att vi har skrivit en text och jag har satt gitarr ackord. Happy! Men med en otroligt duktig och musik intresserad pappa så försöker han hjälpa mig så mycket det går. Det är inget fal med det egentligen men min pappa är en sån som försöker lite förmycket.
Men jag älskar dig Pappa!
Kram Johanna
Min underbara pappa! Bilden tagen när vi satt på restaurang i Tunisien.

Kchaaablaaam!

Jag ursäktar mig. Johanna påpekade för mig att jag hade stavat namnet på vår nyskapade religon fel. Så rätt stavning står ovan. Dock tycker jag att i en så fri religon som vår så borde man få stava hur man vill! Haha, här kommer i alla fall bilderna jag lovade:

Haha om ni inte kan se vem som är vem så står vi från vänster:
Basse, Johanna, Linnea och den lilla runda i hörnet är Calle. Basse favoriserar Johanna något. Haha!

Kramar så hörs vi senare, Linnea

Regn=te!

Det är kallt och regnigt ute. Men det betyder att det görs chai te hemma hos mig! En stor var kopp te när man har varit ute och gått i det mörka och regninga. Men jag har hunnit sätt i massor av lappat i sista NO boken nu! Jag vet inte om jag har berättar om mitt duktiga projekt att jag har satt lappar på ALLA 90 sidorna i tre böcker till provet vi har på tisdag nästa vecka.
Vad linnea inte sa var att vi på håltimmen var hemma hos Dennis, vi två och Anton. Vi spelade Halo och jag lyckades dörd Dennis en gång och Linnea en gång! Jag är BÄST! Sen Skulle killarna köra själva så vi satt och skulle störa dom, det vill säga peta på dom, vilket resulterade i två brottningsmatcher! Jag mot Dennis och Linnea mot Anton! Sen gick vi och lämnade killarna med sina spel. Haha
Kram Johanna

Religonslära

Haha, vi hade en annorlunda lektion i SO idag. Tanken var att vi skulle läsa om islam men efter en halvtimme så började ljudnivån stiga och innan lektionen var slut så fann jag mig själv, tilsammans med Johanna, Calle och Basse, hitta på en egen religon. Kchaablam.

En enkel sådan, enda regeln är att man ska respektera Gud (Basse) och profeterna (vi andra). Inga beteenderegler, inga förbud och inget helvete. Faktum är att enligt våran lära så återföds man samma sekund som man dör. Haha, men ni får inte tro att detta är ett allt för seriöst projekt. Jag ska visa er ett par avbildningar av guden och profeterna sen. Ni kommer att fatta då.

Bloggar mer senare, nu ska jag göra något varmt att dricka. Det är kallt ute!!

Kramar Linnea

Monday morning!

Och allt går helt okej trort att den normala måndagsrutinen har förskutits. Förut började vi vid 10:10 men som av en snilleblixt (från klar himmel) bytte våra engelskalärare in ett nytt system så idag börjar skolan 8:45 med SO. Som sagt att går ändå bra och jag är inte allt för mycket en zombie, men jag hittade just en fläck på min tröja! Sadface, den är nytvättad! Jag vet pracis vart den kommer ifrån. En skollunch, och när jag satte gaffeln i korven så sprack den och pchh! Johanna kommer mobba mig för att jag har en sarrefläck..


FLÄÄÄCK!! Alla ser den va? Fast den syns mindre när jag inte lyser på den. Typ.

Kramar, Linnea

Godnatt

Hörs imorgon.

Massor med kärlek till er alla!
Kram Linnea

Avspark

Dagen har tillbringats i skolan och på fotbollsplanen. Jag har gått första kursen i att bli fotbolls tränare, som ju har sina fördelar. Jag han också bli uppraggad an flickor 02s tränare så jag och Ulrika kanske ska börja träna dom i mars.
Kursen är visserligen en hel dag och börjar 9 men den har också sina fördelar. Men kan bil uppraggad av föräldratränare(som jag och Ulrika blev), ju fler kurser ju mer i kassan om man säger så, och så blev vi ju bjudna på pizza och fika av klubben. Så Jag ska gå en till kurs i år och tre i januari och februari (tror jag).
Kram Johanna
btw. Glad fars dag pappa! och Ja linnea det ska föreställa dig på bilden jag ritade! Happyface!

The Vampire Diaries

Så alla har någon last (och vissa har flera, host) och jag antar att vampyrer har blivit lite av min. Jag läste Twilight av misstag och på det spåret gick det. Men let's face it, vampyrer är starka, odödliga, på alla sätt övermänskliga för att inte tala om sexiga! Wish this was not the case, but it is.

Så självklart har jag sett alla Twilightfilmer (läst böckerna (flera gånger, host) också) och följer diverse TVserier, däribland The Vampire Diaries. Förra ansnittet var säsongsavslutning på säsong 1 men tack och lov så bor jag i Sverige så säsong 2 börjar redan på torsdag! Jag råkade snubbla över (eller leta upp) teaser trailern till säsong 2. Here it is!



Jag är inte stolt över det men jag låter som en idolfjortis när jag ser det här.. Hehe..

Massor av kärlek, Linnea

Nej juste..!

Jag fick en impuls att gå ut på promenad alderles nyss så jag satte på mig skorna och öppnade fönstret för att hoppa ut (bor på bottenvåningen och mitt fönster blir lixom som en nödutgång, eller smyväg). Men så inser jag all det är vinter!  Sadface. Saknar sommaren när jag kunde smita in och ut bäst jag ville. 24 timmar om dygnet, i shorts! Vintern är inte min tid på året.

Fast när man får shoppa vinterkläder är det helt okej. Jag och mamma var på Stadium igår, jag behöver nya skidkläder och det ligger ju precis bredvid IKEA. Funderar på att köpa ett par illrosa skidbyxor som skulle matcha min hjälm perfekt och en svart skaljacka med samma rosa färg i detaljerna. Men jag vet inte. Egentligen så tycker jag att förgade skidbyxor är mer en killgrej, men man kan ju bryta mönstret. Vad tycker ni?

Kramar Linnea

"Lungn och fred"

Jag gör ingenting. Haha, verkligen ingenting! Ett par dagar om året bör vara sådanna. När man knappt tar sig ur sängen utan bara latar sig non stop till man går och lägger sig. Fast jag har ju förståss den där recensionen att skriva, och så har jag lovat att tvätta..

Så länge det varar så citerar jag Johan; "Låt bli mig va, jag vill ha lugn och fred,"

Kramar Linnea


This is England

Vi såg filmen med samma titel i skolan under början av terminen, och tanken var att vi skulle skriva en recension efteråt men så var jag iväg till Italien och, tja, det blev aldrig av. Så ikväll har jag sett filmen igen och imorgon så ska jag börja skriva recensionen. Jag förstod filmen bättre den här gången också så jag tror att det kan bli bra.

Nu ska jag däremot gå och lägga mig för hela kroppen är alderles slö och tung. Känns som det har varit en evighetslång dag.

Kramar, Linnea

Farsdag!

Grattis pappa på farsdag!

Jag och mamma var iväg och köpte en kokbok åt honom igår som han verkade bli glad för. Men är det inte svårt att köpa presenter till sina pappor? Eller är det bara jag? Min pappa sätter unan tvekan kvalitet före kvantitet fast helst så ska ju vad det nu är han vill ha vara stilanpassat och blablabla... Han önskar sig något perfekt. Så vart hittar man det? Utan att det bränner hål i plånboken. Evig fråga det där lixom..


Blir du glad för de här kanske pappa?


Kramar Linnea


Textilcrazy!

KUDDAR! Mer kuddar, plädar och överkast. Gardiner, textiler, och mera kuddar. När inredningsmänniskan i mig släpps lös i IKEA så resulterar det i ett ton nya filtar och annat mjukt. Idag var mamma dock stenhård på att vi inte skulle ha inredningsgrejer utan bara ljus. Så vi fick med oss hem ett ton ljus. MEn nu har jag en meterlång önskelista som jag ska dela ut i släkten.

Där står bland annat:

De två fina kuddarna i mitten där och..

..den här fina kudden. Jag hittade ett jättefint mörkt chokladbrunt överkast också.

Den här ska jag köpa till Johanna. 100% säkert på att hon kommer dö av lycka! Men shhh, säg inget till henne!

Nu ska jag äta middag med familjen och sen blir det en mysig familjekväll med lite inslag av skolarbete. Lördag på topp, eller inte.

Kramar Linnea

Familj middag

Nu har jag ätit middag med familjen. Det är alltid mysigt. En av de få gånger man är alla tillsammans.
Imorgon ska jag gå en kust i fotbollsledarskap. Då det blir tidig uppgång och så tillbringar jag hela dagen på Helenelunds IP och i skolan. Men det blir säkert roligt. Jag har ju Matilda och Sanna där så. Haha.
Kram Johanna

Done!


Vad gör man när skrivaren inte funkar?

Jo man ritar! Jag började på en teckning för ett tag sen.
Med syns inte jätte bra men så här långt har jag kommit. 
Kram Johanna

Till IKEA med mamma

Vet inte riktigt vad vi ska göra där dock. Feel good shopping?

Kramar Linnea

På tal om..

HAHA, lördagsgodis Johanna! Igår när vi kom hem så ville vi ha godis och lägligt nog så stod det en påse på kylskåpet. "Don't give a shit about tomorrow, only care about tonight". Tja det var inte så populärt hos Johan och Kajsa idag när vi hade ätit av deras lördagsgodis. Storasyster löser dock problemet med att plocka fram sin mörkaste sida (beroende av ahlgrens bilar) och plockar fram extra godis ur sin hemliga gömma! Tadá!
Min dator funkar inte! Den har tappat internetconnection så ag får sitta vid pappas istället (=inga fina bilder!). Men pappa kommer snart hem från båten och då har han lovat att fixa det åt mig.

Hörs snart igen.
Kramar till er alla, Linnea

Hur många gånger till?

Har suttit vid tv:n och sollat på MTV i typ en timma nu. Latmask! Hade inte haft någo problem med att ligga kvar heller men EMA började och det kändes lite onödigt att se, igen, och igen, och igen... Någon som minns hur länge de brukar visa repriserna?



Att värma Arlas CaffeLatte och spruta ett berg spraygrädde på toppen är väl inte fusk? I prefer to call it a shortcut.

Med kärlek, Linnea

Lördagsgodis!

Kram Johanna

Någon ting på mig

Kände att jag knappt la upp bilder på mig så här kommer en.
Kram Johanna

Frukost och hushållssysslor

Sitter och dricker te och tar igen vad som har hänt på morgonen medan jag sovit. Först vill jag instämma med Johanna, tack, för alla era fina kommentarer. Det värmer.

Grannbarnen kom just och ringde på dörren, tur att de båda är typ 8 år så att man inte behöver skämmas allt för mycket när man öppnar dörren med streck efter kudden kvar i ansiktet. Fats tänk vad roligt med en jämngammal granne. Kajsa och Anton lär ju utan tvekan hålla ihop så länge de båda bor kvar.

När frukosten är uppäten ska jag ta en snabb dusch innan jag måste hänga tvätt. Usch! Själva "att hänga tvätt" är inte så farligt, men tväten är ju blöt och iskall. Kanske kan man göra det med vantar?

Hörs senare.
Kram Linnea 

Fotbollsskor

Jag och pappa har nu varit en snabbis i Stinsen och skaffat mig ett par inomhusskor.
Idag så ska vi se om någon vill fika eller liknande med mig.
Kram Johanna

Tack för de fina kommentarerna!

Besökarna har sakta stigit hos oss, och där med kommentarerna. Jag vill bara säga tack så hemskt mycket! Det är lite tjorvigt när men är två på samma blogg med att veta om den andra har asvarar på kommentaren eller inte. så har ni inte fått svar så är det därför.
Kram Johanna

Efterfest, typ..

Nu har vi kommit tillbaka från konserten på Qben (Sollentuna musikklassers ungdomsgård). Vi missade Sebastian dock. Tråkigt, men vi hade ju ansvar för Fredrik, eller något liknande. Så nu lyssnar vi på Gubben i lådan och äter godis. Myskväll!

Här är lite bilder ifrån kvällen


Kramar Johanna och Linnea

Grrrrrrr!


Vill ni verkligen veta?

Vad som har hänt sedan jag senast la in bilder tagna med íPhonen?


Vi har åkt spårvagn..


..varit på Skansen... (btw bilden på Calle skrämmer mig, MYCKET!)


Peter såklart.. Haha!


SPEXFOTOO!!


Jag och Johanna gameade som ni vet med killarna en kväll.


Haha, morgonfrisyr med stil?


Sen var det prao och sista dagen fick jag lära mig att göra pizza! 2 bilder för att jag är så stolt!


Haha, Kajsa kan också det där med egobilder!


Avslutar med de här bilderna på Johanna och på vårt mysiga höstfika. Tycker att mittenbilden är orthört charmig! Puss Johanna! 

Massor med kramar!
Linnea

Sebastian är cool!

Han ska spela på Quben idag som Linnea sa och vi kommer vara som fjortis tjejerna i idol när han spelar! Hahah nä men det ska bli kul så jag ska se till att min bror skickar hem sina kompisar snart och sen göra oss mat! Yummi!
Kram Johanna

Tydligen slog påsen saxen..?

Mamma ringde just och anionserade att hon kommer att hinna ta Johan till frisören så att jag slipper. Så jag är väl fast hemma och gör ingenting då.

Kollar på Sweet16 på MTV, bortskämda unge altså! Haha, nej men man blir ju lite avundsjuk när någon säger snälla pappa får jag bilen och han svarar: okej, jag kan inte säga nej till någon så söt. Joo, altså, jag får också allt jag vill ha. Not.

Jag har just tagit ett stort steg och kopplat upp telefonen mot datorn så snart kommer jag att ha 200 nya bilder som borde ligga uppa på bloggen redan. Jo, jag skäms lite för det. Men det verkar ju som om ni har lyckats ta er igenom texterna jag skrivit ändå. Bilder kommer dock inmom kort tillbaka!

Kramar Linnea

Sax, det vinner över påse va?

Kom just hem från skolan och sitter och är lite rastlös. Jag ska ta Johan till frisören lite senare närmare bestämt halv 5. Men det är ju långt tills dess!

Förra gången vi klippte Johan ville vi ha det lite långt och stylat, fast utan Justin Biber faktor. Men det resulterade bara i långt hår, så den här gången siktar vi på något lite mer.., praktiskt. Med det kan också vara sött faktiskt.

Ska se om jag kan hitta några bilder nu när jag har en massa tid.

Kram Linnea

10 över 10

Det är klockan när jag börjar idag. Häääärligt med stort H!
Kram Johanna

20 minuter

Fick 20 minuter över den här morgonen . Fett skönt! Men jag ska inte sitta framför datorn utan försöka reda ut min garderob lite. Säger bara ett ord: Katastrof!

Kram Linnea

What goes around..

Haha, idag har jag verkligen fått känslan av att vi alla lever i samma värld för alla mina vägar har lixom kopplats ihop. Underbart eller hur? Men får lite GossipGirl feeling av det.

På tal om GossipGirl så har jag fått höra att förutom att Anton var grym på att limma så har han varit en jäkligt dryg skit mot M (<-- GossipGirl!!) och kommenterat vartenda ord hon har sagt. Hmmm.. Anton? Han den där som går i vår klass? Men vi måst ju förlåta honom om det nu var så. Moa, öhh, M, tog inte illa upp.

Imorgon ska vi på konsert jag och Johanna! Ohyeaa! Sebastian Rylander ska spela i Quben och vi drar dit tillsammans med Ebba och Fredrik. Kult värre!

Idag här jag för övrigt:
-Pratat micket fin sverige, hela dag! (Två dagars tysthet så raserar dina språkkunskaper!)
-Spänt tandställningen... AJ!
-Lärt mig att man kan få fysiskt ont av att se väldigt bra tv-serier och mentala men om inte Johanna har sett dem så man kan diskutera dem med henne!

Härligt va?
Hasta Mañana!

Kram Linnea

Lyckaaaa!

Love!

Above and beyond

Blir ingen tärning för mig idag av tre avledningar. 1. Det bara skriker LATMASK om mig. 2. Det kommer inte finnas någon Linnea att dansa med. 3. Ikväll är det Mando diao konsert (eller liknande) på MTV kl 19 och det går inte att missa!
Mycket bloggande från mig idag, hahah.
Kram Johanna

Rooooosa


Svar till Linnea!

Hahah, jo det är glasyr på pepparkaksvärldsdelarna men jag tror tyvärr inte att de skulle fastna på pappersskärmen! Saaadface! Så vi använde limpistol och jag och Anton var grymmast så Nordamerikan kommer att sitta kvar längst!
Kram Johanna

Hela världen i pepparkaka!

Haha det skulle vara något va? Vi har ju bakat världsdelar som nu sitter fast limmade på en pappersvägg i biblioteket, och vara väntar på att någon ska komma och äta upp dom eller trilla ner på golvet och gå sönder i 1000000000000000 miljoner små bitar. Bara så att ni som läser vet så är det lim på dom...
Kram Johanna

Gräset är grönare på den andra sidan

Har ni tänkt på att man alltid vill ha det man inte kan få? Eller åtmintone inte har. Typ som att jag när jag var yngre ville ha brunsvart lockigt hår istället för kritblont spikrakt. En bra tummregel för det där är att allt du avundas någon annan avundas de troligen dig. I en mindre skala förståss, det funkar kanske inte på livets största problem.

Hur som helst så ligger jag hemma i sängen nu och tycker att livet är hemskt för att jag måste stanna hemma från skolan i min ensamhet. Men i måndags morse så vaknade jag och kved till högre makter att låta mig dö eller bara bli väldigt sjuk så att jag inte kunde gå till skolan. Hur dum får man va!?

Måste säga att jag blir lite avundsjuk på Johanna som verkar ha det roligt i skolan med alla våra vänner. Hon har ju bakat peppakakor för christ sake! Men jag hoppas att alla i skolan kan bli bara liite avundsjuka på mig som är hemma idag fast utan feber och därmed har en normal dag, som ledig. Ha há!

Imorgon bär det av till skolan igen.
Kram Linnea

Tänk ändå...

... vad att prata med en vilt främmande människa kan göra!
Jag var och pratade med studievägledaren Ullas praktikant idag. En människa jag aldrig tidigare har träffat.
Det gav mig inte så mycket tänkte jag på väg ut därifrån, men jag tog en sväng hem och kollade igenom en katalog om gymnasieval och hokus pokus så vet jag nästan vad jag vill gå och var nu! Helt underbart! Jag satt i måndags och höll på att bryta ihop för att jag inte hade en aning om var jag ville gå, men nu så är det mycket lättare!
Kram Johanna

Blogga?

Jag har visst inte bloggat på ett tag... vill ni läsa om vad jag har gjort de senaste dagarna? Nej jag tänkta väll det. Men jag kan stolt berätta att jag har idag bakat Sydamerika som en stor pepparkaka! OCH... *trummvirlel* Mulat Anton! Tihoooooo! *Fyverkerier* Alla intressesmurfar hoppar och antecknar i sina röda skrivböcker! Vilken händelserik dag!
Kram Johanna

Förkväll i Sollentuna Centrum

Nu har just en lycklig vinnare fått shoppa i Sollentuna Centrum för 35000 kr med förkväll. Fantastiskt roligt såklart men det är lite synd att de bara lottar vinnaren. Hon som sprang runt idag var jättesöt, en kvinna i medelåldern. Men hon hade ingen personlig stil, ingen speciell smak lixom. Så nu har hon kanske kläder för 35000, men det finns ingen sammanhållning och hon valde ingenting själv. Lite trisst.

Tänk vilken dröm förresten att få shoppa loss för 35 tusen under en halvtimme. Jag tror att jag skulle lägga halva tiden på att prova skor på scorett. Vila skulle också få besök för jag har sett ett par superfina jeans där och MQ, kanske skulle jag köpa en fuskpäls. Annars skulle jag nog köpa väldigt mycket smycken och underkläder, kanske heminredning också. Shoppaaah... Hej shoppaholic!

Johanna och jag skulle egentligen ha varit där och sett hur Carolina Gynning sprang runt i Centrum, men så blev ju jag sjuk. Grrrrr..

Kram Linnea

Guess what?

FEBER!!

Självklart, feber också. Ingen skola idag och idag skulle vi ju fika och ha mysigt. Lovar att jag kommer att vara frisk tills imorgon, behöva gå ytterligare en guiddad tur.. 

Ain't that my luck?

Kram Linnea

I know a place

were the grass is really greener. Oh ah.

Och det stället kallas för SOMMAR och dit längtar jag redan. Det kommer att bli en lång vinter i år..

Vi var ute på stadsvandring idag med skolan och det var en upplevelse jag gärna bockar av i syfte att aldrig någonsin behöva göra om det. Det var inte temperaturmessigt kallt. Men SMHI utlyste andra klassens storm och det i meningen snöstorm. Snön har piskat oss i ansiktet hela dagen och som alltid i city (fast söder idag egentligen) smält på en gång. Så i två timmar gick vi runt på en guidad visning. Vi bad guiden att klippa ner turen lite för vi frös så. Men sällan har jag träffat någon som var så kåt på att guida!

Turen handlade förresten om milleniumtrillogin och vart på södermalm de utspelar sig. Det vore faktiskt intresant att ha sett men tyvärr har jag idag bara fått se hur kullerstenarna på Bellmansgatan 1 (där Mikael Blomkvist bor) ser ut. Att titta upp på huset var på inga sätt aktuellt. Dock upfattade jag att det var rött så, en lärdom visare!

Har fått en major förkylning också men jag får gnälla om det sen. Klockan är 9, det är tisdag and that means... HOUSE!

Smell yaa!
Kram Linnea

Från höstmörker till höstmys

Recept på hur man tacklar höstångest:

1 kopp te (alternativt varm choklad om det faller bättre i smaken)
1 st kaka/annan sötsak (öka efter behov)
1 st DVD-film med någon överdrivet snygg skådespelare
1 st stor mjuk soffa/säng
Kuddar och filtar

Blanda ingredienserna (inte bokstavligt såklart) och släng ett par kuddar och filtar på toppen. Glöm allt som heter vardag och njut!


Förslag på en mer helglyxig variant:

Addera en dryg famn vänner och lägg till lite extra godis. Sen är du good to go!


Kramar, Linnea


Vill du ha bröd vill whinet?

Nej tack, inget av dem. Men te skulle vara gott.

Host host HOST!!
Någonting är fel i mina luftvägar, men jag jobbar flitigt på att hosta upp dem så att jag kan ta en närmare titt. Faktum är att te snart kommer att bli min nya honung. För ett par år sedan hade jag halsfluss, men min mamma trodde mig inte och sa att honung skulle hjälpa. Honungsvatten, honung i teet, honung i mjölken, honung i maten, på mackan, honung, honug, honug! Tre dagar senare och en och en halv burk honung senare var jag fortfarande sjuk men hade nu utvecklat en allergi mot honung. Får jag i mig honung så spyr jag.

Snuvig är jag också.
"Atjiih!! Åh herre Gud förlåt, jag är bara så himla förkyld,"
"Du det är jag med,"
"Oj, men det hörs ju inte,"
"Nej men du skulle ha hört mig imorse, men sen hittade jag den där, ehm, du vet; psh psh,"

HATA FÖRKYLNINGAR!
Jag har åtminstone inte feber, så mycket..

Kram Linnea

 


Game on!

Kom just hem ifrån skolan. Fick gå hem själv i mörkret, ve och fasa! Pojkarna skulle, läs noga, boka, ett nytt WoW spel. Inte köpa, boka. Tja, det är klart att man kan lägga sin tid på det också..

Medans pojkarna WoWar och spelar HON och COD spelar dock vi tjejer våra egna spel. Utanför datorskärmarna. Där den riktiga actionen utspelar sig..

Game on bitch!
May they never know..

Kram, Linnea


Skooolaaah!

Gäääsp!

Matte, NO, svenska, engelska. Matte, NO, svenska, engelska. Matte, NO, svenska, engelska. 4 lektioner och sen får jag gå hem.

Längtar!

Kram Linnea


Uttagning

har nu duschat och bytt till myskläder sen jag kom hem från hallen vid medborgarplatsen där jag har varit med i uttagningen av stockholms volleylag flickor 96. Vi var 14 stycken närvarande, varav 7 från Sollentuna (wopwop), 3 från Södertälge, 2 från Solna, 1 från Spårvägen och 1 från Lidingö. Sollentuna tar hälften av platserna. Dessutom så var Moa och Malin sjuka och Alice har brutit sin hand! Diana stuckade foten också, fast under träningen. Vänstra den här gången.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Tänk positivt!

Kram Linnea

pic's

Snyggt värre!

Biooo!

Ska med flickorna på om ett tag. Vi ska se tusen gånger starkare! Tihihi. Jag ska ta buss 178 kl 15.42 för den som är intresserad.
Men men lalala, idag har jag simmat som jag brukar och varit jääätte duktig!
Kram Johanna

Bilder?

Väntar på att Johanna ska lägga upp bilder. Jag har ju inga att lägga upp. Fast jag har stulit en ifrån facebook faktiskt. Buusigt!



Såhär såg vi iallafall ut ifrån Johannas webbcam. Innan festen... Efteråt var vi inte fullt lika vakra. Kanske.

Det har varit dåligt med bilder på bloggen på sistone, ska rensa mobilen så jag kan använda den som kamera igen. 

Ska gå och lägga mig nu. 
Godnatt, Linnea  


Zzzzzz....!

Pojkarna gick vid 2 tiden då Johannas pappa kom och körde ut dem. Dennis var lite olycklig över att han inte fick stanna över natten. Men Nicklas var inte helt med på det.. Anton drog med honom hem tillslut iallafall. Vi fick ett sms från Anton lite senare också att han var utelåst. Men jag vet inte om han var seriös, de brukar ju säga så men med den uppföljande frasen: "får jag sova hos dig inatt?". Men sen somnade både jag och Johanna och sov mardrömslöst trots Antons hemska film. Vi vaknade vid 12, fast jag var typ helt säker på att klockan var 8. Vi åt muffins och te till frukost och nu har vi städat källaren som såg ut som en ... ! Inga ord kan beskriva! Johanna har före och efter bilder som hon får lägga upp sen. Nu ska vi spela Guitar Hero. 1337 på det asså! Typ..
Kramar, Linnea

Buuusigt!

Anton har prövat typ 80 olika lösenord för att ta sig in på vårt bloggkonto. Har fick typ 7 olika ledtrådar också men fatta inte ett skit. SYND! Haha, fail. Återkomer!
Kram Linnea

BUU!

Nu är vi nästan läskiga! Mohahahahah! Men bild kommer sen!
Kram Johanna och Linnea

Vackra flicka!

Var går gränsen för hur fin man får vara? Jag tror att om det finns en gräns så har den här flickan har passerat den gränsen med hästlängder! Våran egna underbara Linnea! Love u!
Bilden är från fotograferingen i onsdags!
Kram Johanna

SollentunaCentrum

Jag ska precis dra i väg och fixa det sista jag behöver till min halloweenkostym. Sollentuna centrum borde ha det jag letar efter. Håll tummarna för att allt går ihop!

Kramar Linnea

Kvällsbloggare?

Jag lyckas visst bara blogga på kvällarna. Men jag ver helt säker på att jag hade bloggat lite tidigare idag, men tydligen inte.

Jag och Johanna och mamma tränade som sagt idag. Afrodans, roligaste träningsformen som finns? Men jag har lite ont i ryggen efter dagens pass. Hoppas att det försvinner under natten.

Jag vet att jag sa att jag skulle berätta vad jag ska klä ut mig till på maskeraden idag. Men jag ändrade mig lite och nu får ni inte veta förrens imorgon! Haha, men den här gången lovar jag att ni ska få se.

Klockan ställs på 9 imorgon. Ska till SollentunaC och leta efter lite smågrejer och sen packa ihop allt och dra till Johanna. Sen sover jag där till lördag också. Tror jag.

Sov så gott people, Kramar Linnea


fit for fight!

Var och tränade med Linnea och Kristna i simhallen för ett tag sen. Afrodans, hur kul som helst! Så nu sitter jag här ny duschad och är fit for fight!
Imorgon kväll kommer folket hit, utklädda! Linnea kommer hit tidigare och vi gör oss i ordning tillsammans. Så bilder på vad vi ska vara kommer då!
Kram Johanna

Malin

Denna otroligt händelserika dag kommer börja med att jag träffar efterlängtade Malin en snabbis! Jag ska följa med henne och fixa en grej sen ska jag hem igen. Städa och en film fixa lite med bilderna från igår och lite sånt man måste göra. Hihih.
Som Linnea sa så slängde vi ihop en litet party som egentligen inte är någon vidare fest, men ändå! Problemet är bara att jag har idé torka... Eller jo kanske jag har en idé men jag vet inte om det går...
Kram Johanna
Hahah den här underbara tjejen är det jag ska springa iväg och träffa nu!

Mitt i natten!

Sitter och kollar på How I met your mother. Barney är så grymt cool! Visste ni att skåddespelaren är gay? Och ändå så spelar han värsta playern. Som sagt, fett cool!

Börjar redan bli lite trött men Emelie får hålla mig vaken. 

Jag och Johanna planerade årets Halloweenfest idag också. Eller, fest och fest. Men ingen ville ha en fest, alla ville däremot gå. Så vi var tvugna att slänga ihop något i sista sekund och då blev det inte så mycket festplanering som en vanlig fredagkväll fast med maskerad. Jag vet vad jag ska klä ut mig till! Men det får ni inte veta än. Jag måste bestämma mig till 100% först. Imorgon så vet jag.

Sov gott inatt, kram, Linnea

Emelie!

Har sysslingen Emelie på besök och hon ska sova här inatt. Sitter och tittar på tv och läser blondinskämt. Jag tror att jag ska färga håret så att jag kan gå runt och berätta blondinskämt utan att skämmas för att jag ser ner på mig själv och alla mina medblonda. Har ni hört den här?

Varför kunde inte blondinen skriva siffran elva?
- Hon visste inte vilken etta som kom först.

Så grymt kul!

Fotade med Johanna idag också. Det gick rätt så bra, en del fina bilder tycker jag. Johanna är så duktig!

Kramar Linnea


PAPPA!

Det är jätte kallt hemma hos oss! Pappa tyckte att det var så varmt att han sänkte temperaturen men nu är det kallt istället... Sadface! Jag ska be honom att sätta upp värmen någon grad så att det blir lite varmare i alla fall.
Kram Johanna

Mycket fint

F: Johanna, vet du vad jag drömde?
J: Ne
F: jag drömde att någon hade lagt ut clamores, och dom hade lagt dom framför mina fötter... Vet du vad det är?
J: (fattar inte vad han pratar om) haha nej
F: det är bomber med två laser strålar (visar med händerna) och om man korsar dom så sprängs dom. (hoppar runt på något krampaktigt sätt i soffan) Dom finns i cod.
J: aha..?
F: och dom hade lagt massor va såna framför mig och jag ba (hoppar runt ännu konstigare) kämpa och kämpa och sen vaknade jag (sitter på golvet) för jag såg dom inte...
Så de fick jag höra så här precis när jag vaknade...
Men idag så kommer Linnea hit och vi ska fota! Funny funny!
Kram Johanna

The city!

Dagen ska tillbringas i staden med braiga flickorna. Hanna, Louise, Sofie, Emma, Linnea och jag vi ska invadera stadens alla mysiga caféer och ha det bara bäst! Kameran följer med så det blir bilder sen. Topp topp!
Kram Johanna

Flickr.com

Uppdaterat min Flickr! http://www.flickr.com/photos/jojohannaa/
Cheek it out!
Kram Johanna

EN GALEN FÅGEL!

Vi har en galen fågel hemma hos oss! Vi är fågel vakt åt min farmor, men jag tror att fågeln har blivit galen för han flyger fram och tillbaka, fram och tillbaka. Sen sitter den och vässar näbben mot en slip pinne för klorna. Hmm... den kanske tar över världen någon dag...
Kram Johanna

Yes man!

Den filmen spelas på min TV. Lite kul sådär.
Idag SKA jag få tag i Linnea! Annars blir jag ledsen! Sadface... Måste prata men henne men det går ju inte att få tag i kvinnan!
Kram Johanna

RSS 2.0